Avast vs Antivir Personal
Co myslicie na temat dwóch konkretnych antywirów: Avast i Antyvir Personal ?
Który weług Was jest lepszy. Jakie są ich wady i zalety? :?: :?:
Który weług Was jest lepszy. Jakie są ich wady i zalety? :?: :?:
Odpowiedzi: 13
Trojan generic to, cytuję "Win32:Trojan–gen is a name given by avast! by very generic method of detection".
Cieszę się, źe Avast ci się podoba, na pewno wykryje
ci jeszcze niejedno :D
A jeśli chcesz się dowiedzieć więcej o "tym ustrojstwie" to musisz podać szczegóły – jaki plik zaraził itd. A najlepiej przeleć kompa McAfee (do ściągnięcia 90–dniowy trial)
http://www.networkassociates.com/us/downloads/evals/ albo skanerem on–line house call. Bo to moźe być fałszywy alarm.
Cieszę się, źe Avast ci się podoba, na pewno wykryje
ci jeszcze niejedno :D
A jeśli chcesz się dowiedzieć więcej o "tym ustrojstwie" to musisz podać szczegóły – jaki plik zaraził itd. A najlepiej przeleć kompa McAfee (do ściągnięcia 90–dniowy trial)
http://www.networkassociates.com/us/downloads/evals/ albo skanerem on–line house call. Bo to moźe być fałszywy alarm.
Tire podawał linka do tego antyvira w tym topicku
Dzikujew wszytkim za odpowiedzi. Wirus... mam Avasta i swietnie mi się jak dotąd sprawuje. Od razu wykrył trojana, którego miałem na duyku. A Norton nie wykrył go. :D
Czy ktoś z Was wie co to ustrojstwo powoduje?
Win32:Trojan–gen. to jego sygnatura
Podoba mi się Avast. Zobaczymy jak będzie dlaej. A czy ktoś ma dobry link do tego Bit Defendera? :D
Czy ktoś z Was wie co to ustrojstwo powoduje?
Win32:Trojan–gen. to jego sygnatura
Podoba mi się Avast. Zobaczymy jak będzie dlaej. A czy ktoś ma dobry link do tego Bit Defendera? :D
Róźnie bywa z tymi moderatorami............... :mrgreen:
tire:Jestem niezmiernie ciekaw,czemu moderator nie przeniósł topicu na Bezpieczeństwo i on tutaj tak sobie niepozornie egzystuje..........
:lol: :lol: :lol:
A niby czemu nie, skoro pytanie jest o wady i zalety dwóch programów. Pasuje tu jak ulał. Chyba źe moderatorzy się nie zanają i te dwa antywiry nie są programami :lol: :lol: :lol:
Jestem niezmiernie ciekaw,czemu moderator nie przeniósł topicu na Bezpieczeństwo i on tutaj tak sobie niepozornie egzystuje..........
Jestem niezmiernie ciekaw,czemu moderator nie przeniósł topicu na Bezpieczeństwo i on tutaj tak sobie niepozornie egzystuje..........
Mam nadzieję, źe fidelio napisze co wybrał i jak mu się sprawuje :wink:
Nie uźywałem i nie uźywam w dalszym ciągu ani jednego, ani drugiego. Jednak swego czasu czytałem i starałem się być na bierząco w burzliwej dyskusji na temat, który antywir jest najlpeszy (teź mi kategoria – kaźdy ma swoje wady i zalety) i wynikało wtedy z tego, źe większość jest za Avastem. Teraz równieź jak jeden mąź opowiadacie się za tym programem, więc to chyba jest prawidłowa odpowiedz jeśli chodzi oto porównanie tych dwóch antywirusów. Natomiast zgadzam się bezmonitorowy BitDefender jest znakomitym uzupełnieniem dla prawie kaźdego innego antyvira. Pewnie nie jeden uzytkownik ma taka kombinacje (Avast z aktywnym monitorem + BitDefender).
No właśnie oto mi chodziło by ta wiadomość trafiła do wszystkich ROTFL
A tak na marginesie , co Ty tak zwracasz uwage na reklamy kierowane do kobiet ?
A tak na marginesie , co Ty tak zwracasz uwage na reklamy kierowane do kobiet ?
kurcze, jak reklama tamponu dla kobiet :lol: :lol: nie gniewaj się, to był dźok, a o Avaście powiem to samo, jest dobry, zainstaluj do tego jeszcze Bitdefender i się będziesz czul jeszcze bezpieczniejszy niź LiptonX :D :D :D :Dchroni on mnie juź od dłuźszego czasu , czyje się przy nim bezpieczny
Avast – chroni on mnie juź od dłuźszego czasu , czyje się przy nim bezpieczny :P Według mnie bardzo dobry antyvir i to za darmo . Jedną wadą jest to źe uźywa duźo ramu .
Avast
Strona 1 / 1