Avast! ile faktycznie wykrywa wirusow??
mam pytanie ile avast zeczywiscie wykrywa wirusow bo jak wezme wyszukaj wiruse i zostawie puste miejsce to podejrzewam ze wyswietlaja mi sie wszystkie wirusy. ale pokazuje mi ich tam ok 27 000? czy to jest prawdziwa liczba czy moze wykrywa ich wieksza ilosc? bo 27 000 to niewiele. to pytanie kieruje do tire bo to chyba najwiekszy znawca z tego programu :P
Odpowiedzi: 20
Raz do nich napisałem po polsku.
Jeden mod odpowiedział...... :D
Poza tym,liczę,źe w ciągu najblizszych 2/3 m–cy kolejne uaktualnienia programu [ nie baz],spowodują gadanie po polsku.
Co do konkursu,to panienka mogłaby mówić:'kochanie,masz trypla na dysku..." :lol: :lol: :lol:
Jeden mod odpowiedział...... :D
Poza tym,liczę,źe w ciągu najblizszych 2/3 m–cy kolejne uaktualnienia programu [ nie baz],spowodują gadanie po polsku.
Co do konkursu,to panienka mogłaby mówić:'kochanie,masz trypla na dysku..." :lol: :lol: :lol:
kozakz:Tire wiesz kurde co ja będę się z nimi kłócił, zwłaszcza źe nie wiem czy skumają mój Angielski na poziomie translatora. :lol:
skumac to skumaja ale moga sie smiac :P
Tire wiesz kurde co ja będę się z nimi kłócił, zwłaszcza źe nie wiem czy skumają mój Angielski na poziomie translatora. :lol:
"Autor miał na myśli" chyba to, źe program został przetłumaczony na 9 jezyków. Jak widać, nie naleźy brać dosłownie info na stronie firmowej.
Ogłaszam mini–konkurs: jaki głos [polski] chcielibyście usłyszeć w Avaście ? Wyniki moźnaby przedstawić na ich forum :D :D
Moja propozycja:
– B. Linda : "masz k... wirusa na komputerze" :D ;)
Ogłaszam mini–konkurs: jaki głos [polski] chcielibyście usłyszeć w Avaście ? Wyniki moźnaby przedstawić na ich forum :D :D
Moja propozycja:
– B. Linda : "masz k... wirusa na komputerze" :D ;)
To kontynuuj topic na czeskim forum i daj im linka ,gdzie pisze producent,ze Avast gada po polsku.
Niech trochę moderatorzy ruszą łepetynami :D
Niech trochę moderatorzy ruszą łepetynami :D
Zadałem pytanie na forum Avast! – oficjalnej stronie i napisali mi źe opcja mowy jest dostępna jedynie w wersji angielskiej. A ja szukam i szukam w tej polskiej wersji. No ale na stronie głównej Avast! jest napisane źe opcja mowy jest dostępna takźe w polskim i nie tylko języku. cytat – "avast! 4.1 Home/Pro can now speak nine languages – English, Czech, German, Spanish, Italian, Dutch, Hungarian, Polish and Portuguese (Brazilian)".
Tak więc sam juź nie wiem.
Tak więc sam juź nie wiem.
Na starym,prąbanym sys Avast moźe nie gadać seksownym głosem.Tak było u mnie.Po formacie C: wszystko wróciło do normy.
Poza tym,przy kolejnym uaktualnieniu Avasta,bardzo mozliwe,źe w końcu ... pogada z tobą :D
Poza tym,przy kolejnym uaktualnieniu Avasta,bardzo mozliwe,źe w końcu ... pogada z tobą :D
Duźo się naczytałem źe Avast gada ludzkim głosem tylko czemu nie u mnie :?: Macie jakiś pomysł. Bo nigdzie nie widze źebym miał taka opocję wyłączoną
100x dzięki :) ^–^
kietek:mam win 2000 tam nie ma msconfig :( a rejestrze nie chce grzebac. moze jest jakis program ktory mialby dzialanie podobne do msconfig?
:arrow:Jaki jest odpowiednik polecenia msconfig w systemie Windows 2000?
mam win 2000 tam nie ma msconfig :( a rejestrze nie chce grzebac. moze jest jakis program ktory mialby dzialanie podobne do msconfig?
Mam od dłuźszego czasu Avasta i nie narzekam. Według mnie to najlepszy darmowy antywir. System XP włącza mi się ok. 2min., a źeby przyspieszyć włączanie wystarczy wejść w Uruchom wpisać msconfig i w zakładce uruchamianie zaznaczyć tylko niezbędne rzeczy potrzebne przy starcie systemu np. antywir, firewall ( komenda Avasta – ashDisp – musi być zaznaczona )
PoZDRo 8) 8) 8)
PoZDRo 8) 8) 8)
a wiecie jak wywalic to logo bitdefendera przy starcie systemu i to okienko zeby zarejstrowac sie? przypuszczom ze to te elementy tak mi zwalnialy system :oops:
neo340:coś masz pomienione, u mnie chodził bitdefender razem z avastem i nie spostrzegłem zmulenia systemu, a pragnę dodać źe bitdefender ma bazę wirusów coś koło 80.000!!!!
Pewno.U mnie oba razem chodziły jak cholera.Jak jeden wykrył,to drugi teź reagował.I na odwrót.
Na sprawnym systemie,nie ma siły,natychmiast zaczynają.
mam durona 800 mhz i 128 ramu i win 2000.moze to za malo aby nie zwalnial przy dwoch antywirach ???
Jeśli ktoś zna co nieco niemiecki to na http://www.avast.at/ piszą, źe: "avast! schtzt vor > Loveletter > MyBoot > PrettyPark > Melissa > CIH > Klez > BugBear > und ber 25.000 weiteren Malware–Varianten".
To tyle, źeby nie rozpętać znowu zajadłej dyskusji ;)
To tyle, źeby nie rozpętać znowu zajadłej dyskusji ;)
coś masz pomienione, u mnie chodził bitdefender razem z avastem i nie spostrzegłem zmulenia systemu, a pragnę dodać źe bitdefender ma bazę wirusów coś koło 80.000!!!!
25 to nie jest raczej duzo , to srednio:)
heh ja se scagnalem tego bitdefendera i jak zrestartowalem kompa to wlaczal mi sie ok 25 min :( troche wolne to jest
Witam.
Avast promowany przeze mnie od samego poczatku,jest bardzo dobrym,darmowym,w języku polskim,czesko–austiackim programem antywirusowym , gadajacym do usera ludzkim głosem.
Avast posiada podstawową bazę ok.20/30 tyś.sygnatur.
Ale Avast ma jeszcze coś,czego inne av nie maja.Ma generator kodów wirusów.Przez co łącznie jego rozpoznawalność Czesi oceniają na >76.000.
Avast doskonale współpracuje jako av z BitDefender 7 Free, oraz ALWIL–Avast z SOFTWIN SRL–BitDefender.
Warto uzywać Avast... :D
Avast promowany przeze mnie od samego poczatku,jest bardzo dobrym,darmowym,w języku polskim,czesko–austiackim programem antywirusowym , gadajacym do usera ludzkim głosem.
Avast posiada podstawową bazę ok.20/30 tyś.sygnatur.
Ale Avast ma jeszcze coś,czego inne av nie maja.Ma generator kodów wirusów.Przez co łącznie jego rozpoznawalność Czesi oceniają na >76.000.
Avast doskonale współpracuje jako av z BitDefender 7 Free, oraz ALWIL–Avast z SOFTWIN SRL–BitDefender.
Warto uzywać Avast... :D