AVAST –> VRDB brak ikonki systemowej?? i co dalej??

Witam

Zainstalowalem sobie darmową wersję AVAST i po ponownym uruchomieniu komputera miałem dwie ikonki. Jedną od avast, drugą od VRDB. Po paru następnych resetach komputera ikonka VRDB zniknęła.
Nic nie robiłem, nic nie grzebałem po prostu zniknęła i nie mam pojęcia co się z nią stało(nie jest polączona z ikonka avast!!!).

Co zrobić by ją odzyskać?????

P.S. W którym wierszu pliku avast4.ini naleźy zmienić wpis by baza danych była aktualizowana częściej, a nie standardowo co 3 tygodnie??

Odpowiedzi: 4

baza sie sama akutalizuje bardzo czesto ;]
Wilson
Dodano
20.07.2004 20:59:32
fatboy:
Witam

P.S. W którym wierszu pliku avast4.ini naleźy zmienić wpis by baza danych była aktualizowana częściej, a nie standardowo co 3 tygodnie??

A napewno baza jest aktualizowana co 3 tygodnie ?! :shock: właśnie sprawdziłem i w tym miesiącu miałem juź 8 aktualizacji,a wczoraj nawet dwie w ciągu dnia ...a mamy dopiero 3 tygodnie miesiąca... więc coś mi tu nie pasuje w twoim zapytaniu... zaznaczam ,źe nic nie zmieniałem w źadnych wpisach
mcgregor99
Dodano
20.07.2004 18:42:33
Jak napisałem wcześniej nie polączyłem ikonek. Sprawa dziwna bo czasami ikonka się pokazuje, a czasami nie. Moźe znika dlatego, źe baza jest zaktualizowana, a po paru dniach kiedy trzeba ją na nowo zaktualizować to się pojawia :) Kto wie??
fatboy
Dodano
15.07.2004 23:05:45
jast opcja laczenia obu ikonek w jedna moze niechcacy ja zaznaczylec w kazdym razie funkcja dziala a w tray'u wiecej miejsca:)
Bohul
Dodano
15.07.2004 22:39:15
fatboy
Dodano:
08.07.2004 16:35:53
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1