autouzupełnianie
mam pytanie:
w niektoruch miejscach, np na forach tyskusyjnych trzeba [lub mozna] wpisywac swe adresy e–mail, czy imiona czy np. w bramkach sms numery telefonow etc.
chodzi mi o to ze kiedys wpisalem kilka zlych numerow do tej listy i rozwija mi sie tyeraz bardzo duzo! jak usunac, ALE TYLKO NIEKTORE Z TAKIEGO AUTOUZUPELNIANIA??? szukalem w rejestrze ale jakos nic mi nie wiszlo:( helpniecie?dzieki
narazicho
w niektoruch miejscach, np na forach tyskusyjnych trzeba [lub mozna] wpisywac swe adresy e–mail, czy imiona czy np. w bramkach sms numery telefonow etc.
chodzi mi o to ze kiedys wpisalem kilka zlych numerow do tej listy i rozwija mi sie tyeraz bardzo duzo! jak usunac, ALE TYLKO NIEKTORE Z TAKIEGO AUTOUZUPELNIANIA??? szukalem w rejestrze ale jakos nic mi nie wiszlo:( helpniecie?dzieki
narazicho
Odpowiedzi: 5
o kurde!!!!!!!!!1 faktycznie to dziala!!! nie pomyslalem o tym– rzeczy oczywiste nigdy nie przydzodza do glowy!
dzieki!!!!
dzieki!!!!
Moźesz spróbować rozwinąć listę zaznaczyć wybraną pozycję i wcisnąć _del potwierdzając usunięcie.
no tak ale nie chce wyczyscic hasel tylko numery telefonow! i jak slusznie el ninio zauwazyl chce tylko niektore a nie wszystkie, mam avant broworsera i jest opcja ale usunie wszystkie hasla...
moze jakos sie da??
moze jakos sie da??
Ale to wywali kurna wszystkie hasla.Seeker:... jest opcja – wyczyść autouzupełnone hasła
Historia odwiedzonych stron jest w rejestrze na bank, ale nigdy nie szukalem zestawu hasel. Z pewnoscia tez beda zapisane, z tym, ze nie chce mi sie grzebac :P .
Szukałbym tego raczej w internetowych plikach tymczsowych i historii lub zainstalował ...Avant Browsera, tam w zakładce narzędzia – wyczyść wpisy jest opcja – wyczyść autouzupełnone hasła
Strona 1 / 1