Autostart – osobny dla kaźdego konta?
Czy jest jakiś sposób źeby usunąć z autostartu Gościa (albo jakiegoś uźytkownika) niektóre elementy, nie ruszając pozostałych kont?
Odpowiedzi: 6
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun {Once | OnceEx}
tu są programy które uruchamiają się u wszystkich userów
a inwidywidualnie dla kaźdego konta, programy są wpisywane w kluczu
HKEY_CURRENT_USERSOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun {Once | OnceEx}
jescze są wpisy w rejestrze :?
Volter:jeśli chodzi o katalog
..GośćMenu StartProgramyAutostart
to jest on pusty.
Raczej chodzi mi o te programy które moźna wyłączyć w msconfig. Ale jeśli tam wyłączę to są równieź nieaktywne dla pozostałych uźytkowników.
Bo pewnie wpisy odnoszą się od AllUsers – sprawdź to "konto" i ew. poprzenoś pliki do odpowiednich profili – moźe zachodzić konieczność "poprawienia" wpisów rejestru w niektóych wypadkach.
jeśli chodzi o katalog
to jest on pusty.
Raczej chodzi mi o te programy które moźna wyłączyć w msconfig. Ale jeśli tam wyłączę to są równieź nieaktywne dla pozostałych uźytkowników.
to jest on pusty.
jeśli chodzi o katalog
to jest on pusty.
to jest on pusty.
Tak. Jako admin usun niepotrzebne rzeczy z folderu Autostart z profilu Goscia lub tego innego uzytkownika.
Strona 1 / 1