Autopatcher–uninstal.

... czy ma ktoś pomysł jak usunąć AutoPatchera z komputera bez cofania przywracania sysytemu. Sporo czasu minęło jak go zainstalowałem (AP) i sporo się zmieniło "na pulpicie" więc z wiadomych względów wolałbym bez przywaracania.

Odpowiedzi: 4

...jak napisałem, skróty usunął mi AutoPatcher ale ich z powrotem juź nie wstawia. To jest najmniejszy problem, problemem jest start komputera i jego praca. Zauwaźyłem, źe po instalu AP zachowuje się inaczej i w związku z tym proszę o pomoc :cry: . Nie jestem mocny w grzebaniu w systemie :? ale szybko się uczę.
niedźwiedź
Dodano
06.02.2006 09:45:15
Ciut obok tematu głównego – strzałki sobie "dodasz" uźywając np. TweakUI od MS, choć i w rejestrze mozna pogrzebać – IsShortcut w szukajce i postępowanie odwrotne niź przy usuwaniu ich.
Rebe
Dodano
06.02.2006 08:58:12
...pisząc o zmianach na pulpicie miałem na myśli zainstalowane programy, aktualizacje i zmiany w ustawieniach starych programów poczynione po instalacji AutoPatchera.
... instalacja AP odbyła się jak napisałeś, usunąłem folder AP ale jeszcze "stado" aktualizacji zostało, usunąłem np. strzałki przy "skrótach" przy uźyciu AP i mam problem z ich umieszczeniem z powrotem, a wogóle to mam wraźenie, źe AP spowalnia mi pracę komputera – długie uruchamianie (start) czego nie było przed instalacją AP. Moźe na razie tyle źeby nie zanudzać.
niedźwiedź
Dodano
05.02.2006 23:20:01
Nie jest przypadkiem tak, źe Autopatcher instaluje sie osobno, a dopiero pozniej z jego pomocą instalujesz oddzielnie lub hurtowo aktualizacje?
Aktualizacje moźna usunać w Dodaj/Usuń zaznaczajac dodatkowo "Pokaź aktualizacje..."
P.S. Moze jakbyś napisał dokładnie o jaką zmianę "na pulpicie" chodzi to byśmy coś pomyśleli w tej kwestii?
Bobi
Dodano
05.02.2006 22:50:56
niedźwiedź
Dodano:
05.02.2006 22:01:05
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1