Autopatcher–uninstal.
... czy ma ktoś pomysł jak usunąć AutoPatchera z komputera bez cofania przywracania sysytemu. Sporo czasu minęło jak go zainstalowałem (AP) i sporo się zmieniło "na pulpicie" więc z wiadomych względów wolałbym bez przywaracania.
Odpowiedzi: 4
...jak napisałem, skróty usunął mi AutoPatcher ale ich z powrotem juź nie wstawia. To jest najmniejszy problem, problemem jest start komputera i jego praca. Zauwaźyłem, źe po instalu AP zachowuje się inaczej i w związku z tym proszę o pomoc :cry: . Nie jestem mocny w grzebaniu w systemie :? ale szybko się uczę.
Ciut obok tematu głównego – strzałki sobie "dodasz" uźywając np. TweakUI od MS, choć i w rejestrze mozna pogrzebać – IsShortcut w szukajce i postępowanie odwrotne niź przy usuwaniu ich.
...pisząc o zmianach na pulpicie miałem na myśli zainstalowane programy, aktualizacje i zmiany w ustawieniach starych programów poczynione po instalacji AutoPatchera.
... instalacja AP odbyła się jak napisałeś, usunąłem folder AP ale jeszcze "stado" aktualizacji zostało, usunąłem np. strzałki przy "skrótach" przy uźyciu AP i mam problem z ich umieszczeniem z powrotem, a wogóle to mam wraźenie, źe AP spowalnia mi pracę komputera – długie uruchamianie (start) czego nie było przed instalacją AP. Moźe na razie tyle źeby nie zanudzać.
... instalacja AP odbyła się jak napisałeś, usunąłem folder AP ale jeszcze "stado" aktualizacji zostało, usunąłem np. strzałki przy "skrótach" przy uźyciu AP i mam problem z ich umieszczeniem z powrotem, a wogóle to mam wraźenie, źe AP spowalnia mi pracę komputera – długie uruchamianie (start) czego nie było przed instalacją AP. Moźe na razie tyle źeby nie zanudzać.
Nie jest przypadkiem tak, źe Autopatcher instaluje sie osobno, a dopiero pozniej z jego pomocą instalujesz oddzielnie lub hurtowo aktualizacje?
Aktualizacje moźna usunać w Dodaj/Usuń zaznaczajac dodatkowo "Pokaź aktualizacje..."
P.S. Moze jakbyś napisał dokładnie o jaką zmianę "na pulpicie" chodzi to byśmy coś pomyśleli w tej kwestii?
Aktualizacje moźna usunać w Dodaj/Usuń zaznaczajac dodatkowo "Pokaź aktualizacje..."
P.S. Moze jakbyś napisał dokładnie o jaką zmianę "na pulpicie" chodzi to byśmy coś pomyśleli w tej kwestii?
Strona 1 / 1