AutoPatcher PL i nie mozność instalacjii

Więc tak. Pobrałem AutoPatcher'a zainstalowałem i wszystko było dobrze, poprawki i inne rzeczy sie instalowały. Gdy natomiast zrobiłem formata dysków i ponownie zainstalowałem Patcher'a, nic nie mozna było zainstalować. Poprostu zaznaczyłem interesujace mnie poprawki/usprawniacze, kliknąłem instaluj i pasek instalacjii przeszedł w 2 sekundy do końca(za pierwszym razem trwało to ok 20 minut). Zresetowałem komputer i nic mi sie nie zmieniło. Nic sie nie dodało(chocby aplety prawokliku na "Mój Komputer"). gdy uruchomiłem Patrcher'a raz jeszcze wszystkie poprawki/uspawnienie pozostały niezaznaczone :cry:

Mieliście podobne problemy?Moźe wiecie jak temu zaradzic?

Mój system to:
WinXP Prof SP2 PL

Dodam źe system niemógł byc zainfekowany gdyź instalowałem go z odczepionym kablem od internetu, a instalka AutoPatcher'a teź była czysta(uprzednio sprawdzona)

Odpowiedzi: 2

Tylko źe u mnie taki mały paradoks wyskoczył. Raz format, system czysty, AutoPatcher spokojnie zianstalował wszysko co chciałem. Lecz niestety po 8 godzinach, miałem dziwne problemy z systemem, ponowny format i dopiero wtedy nic mi sie nie instalowało:/. Moźe macie jakieś pomysły?

UPDATE:
A istnieją jeszcze jakies, inne, podobne paki/zbiory poprawek?

UPDATE 2:
Problem został rozwiązany. Mnie pomogło zainstalowanie AutoPatchera w domyślnej lokalizacjii (...program files...)
damiancore
Dodano
26.10.2005 23:59:32
Mialem dokladnie to samo, po formacie czysty system.
Nawet nie jeknal, no to walczylem do sieci i WindowsUpdate... :roll:
brtx
Dodano
26.10.2005 22:09:55
damiancore
Dodano:
26.10.2005 19:16:09
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1