Autoodtwarzanie
glupi problem, nie? wylanczylomi sie autoodtwarzanie w winxp Home, moze mi ktos powiedziec jak to wlanczyc ?
Odpowiedzi: 17
dobra przyznaje sie miales racje :) czeba bylo w rejestrze to i owo przestawic ale juz jest ok
za to teraz mam problem taki ze was az cofnie otoz
jak sie zaistaluje jakis program to w menu start wyskakuje taka chmurak ktora nas o tym powiadamia i ta pozycja jest zaznaczona innym kolorem a umnie sie cos stalo i juz nie mam tej chmurki tylko zaznaczenia:( :) pomozecie :?
a poza tym potrzebuje odpalic Quake1 bo mam niezly dodatek a on sie wylancza wlasciwie to ie wogole nie wlancza ;) uzywalem emulatora o nazwie DOSBox 0.55 ale nie wiem jak sie nim poslugiwac :(
a na koniec cos prostego ;) potrzebuje cracko no–cd do mafi neverwinter nights i silnet hill 2 to wszystko (narazie:)) i pozdrow swoja mame i siostre :)
za to teraz mam problem taki ze was az cofnie otoz
jak sie zaistaluje jakis program to w menu start wyskakuje taka chmurak ktora nas o tym powiadamia i ta pozycja jest zaznaczona innym kolorem a umnie sie cos stalo i juz nie mam tej chmurki tylko zaznaczenia:( :) pomozecie :?
a poza tym potrzebuje odpalic Quake1 bo mam niezly dodatek a on sie wylancza wlasciwie to ie wogole nie wlancza ;) uzywalem emulatora o nazwie DOSBox 0.55 ale nie wiem jak sie nim poslugiwac :(
a na koniec cos prostego ;) potrzebuje cracko no–cd do mafi neverwinter nights i silnet hill 2 to wszystko (narazie:)) i pozdrow swoja mame i siostre :)
a grzebałeś? jak to coś znajdę to ci podam
wedlug ciebie co dokladnie mam zmienic?
a grzebałeś w rejestrze? jak tak to zmień to, teź tak kiedyś miałem. Mała zmiana w rejestrze i po kłopocie
a grzebałeś w rejestrze? jak tak to zmień to, teź tak kiedyś miałem. Mała zmiana w rejestrze i po kłopocie
bez rezultatu nie dziala ylanczylem i wlanczylem jescze raz i nic to musi byc cos innego moge powiedziec ze wczesniej nagrywalem plyty z muzyka a pozniej w trakcie ich sluchania aktualizowalem windows media playera, mam 9
moze tym razem?cos ktos powie?
moze tym razem?cos ktos powie?
gen:dobra mam wersje 1.3 bo innej nie moglem znalezc a tak poza tym to w ktorej to zakladce?
wydajność systemu–> dostosowywanie sprzętu–> dostosowanie cd/dvd. pozdrawiam
http://www.totalidea.de/ – stad
I nie znam wersji 1.3. Nic Ci nie powiem, bo nie wiem.
I nie znam wersji 1.3. Nic Ci nie powiem, bo nie wiem.
dobra mam wersje 1.3 bo innej nie moglem znalezc a tak poza tym to w ktorej to zakladce?
dobra mam wersje 1.3 bo innej nie moglem znalezc a tak poza tym to w ktorej to zakladce?
a skąd go ściągnąć?
A zainstaluj sobie Twaek XP Pro 2.0 i tam "zaptaszkuj" odpowiednia opcje.
Ostanio ten Tweak rozwiazuje sporo problemow ;) :P
Ostanio ten Tweak rozwiazuje sporo problemow ;) :P
ok ok probowalem tegoale gdy wpisuje to pisze ze nie moze tego odnalezc moze ukryte ? czekam na dalsze propozycje :)
gpedit.msc–> konfigyuracja komputera–> szablony administracyjne–> system–> wyłącz funkcję autoodtwarzania–> wyłącz. pozdrawiam
Strona 1 / 1