autoodtwarzanie.

Mam problem z aparatem cyfrowym. Po podłączeniu aparatu system pytał się jaką akcję wykonać. Po pewnym czasie przestał się pytać. Próbowałem większości najbardziej popularnych metod (łącznie z odinstalowaniem sterowników aparatu itp). Najlepsze jest to iź w przypadku CD działa poprawnie.
Proszę o pomoc.

Odpowiedzi: 4

Witam

Aparat jest podłączany oczywiście do USB. Zawsze po tej czynności otwierało się autouruchamianie z pytaniem jaką akcję chcę wywołać. Teraz tylko jest sygnał o podłączeniu. Wiem źe moźna stosować obróbkę w innym programie. Jednak zaleźy mi na podglądzie tych zdjęć. Zgrywam je bardzo często i podgląd windowsowy jest mi wystarczający w uźyciu.
bamse
Dodano
07.10.2004 12:53:02
bamse:
Mam problem z aparatem cyfrowym. Po podłączeniu aparatu system pytał się jaką akcję wykonać. Po pewnym czasie przestał się pytać. Próbowałem większości najbardziej popularnych metod (łącznie z odinstalowaniem sterowników aparatu itp). Najlepsze jest to iź w przypadku CD działa poprawnie.
Proszę o pomoc.

Podłaczasz aparat fotograficzny(cyfrowy) do kompa.. Mniema ze do portu USb i co chcesz zgrać fotki na kompa..??
Masz jakowy soft do aparatu dołaczony..?
Aparat to nie Cd ek ..
Ja importuje na Corelu fotki z kamery czy aparatu.. i je obrabiam
Nie uzywam programu dołaczonego do aparatu..
Pozdro..
Anonymous
Dodano
07.10.2004 00:31:25
prubowałem juź tego i nie działa.
bamse
Dodano
06.10.2004 18:15:21
Właściwości urządzenia (aparat) :arrow: zdarzenia :arrow: monituj o program który naleźy uruchomić :wink:
MarcinX
Dodano
06.10.2004 18:05:35
bamse
Dodano:
06.10.2004 17:16:41
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1