AUTOMATYCZNIE WYLOGOWUJE PRZY PRÓBIE LOGOWANIA...

POMOCY! Złapałem jakiegoś wirusa, wyłączyłem zabezpiecznie przed otwieraniem zalacznikow w outlooku bo chcialem otworzyc zdjecia od kolezanki i dostal;em tez anonimowego maila z wirusem (najprawdopodobniej) bo odrazu zaczal mielic dysk, po chwili dostalem komunikat, ze pliki systemowe zostaly zamienione, zeby odzyskac, nalezy wrzucic cdeka z xpekiem. Ale nie mialem jej pod reka a dysk mielil wiec ze strachu dalem reset i teraz nie moge sie zalogowac do XP, bo jak daje zeby zalogowal to odrazu wylogowuje spowrotem! Co robic? Pomocy!

Odpowiedzi: 4

Witam juz spod win xp! Udalo sie! Namordowalem sie, cos probowalem z instalacja naprawcza windowsa, dane kont potem kopiowalem,, nie pamietam juz sam, padam na pysk, ide spac, najwazniejsze, ze zwalczylem virusa i mam spowrotem mojego xp ze wszystkimi ustawieniami!
Eyden
Dodano
01.04.2004 05:06:50
W obydwu przypadkach – ostatniej znanej konfiguracji i trybie awaryjnym dzieje sie nadal to samo – jak tylko klikne zaloguj, probuje sie zalogowac i odrazu wylogowuje.... :–(
Eyden
Dodano
01.04.2004 02:53:23
ok, spróbuję, dobrze, źe mam 98 w razie takich awarii i mogę cokolwiek powalczyć....
Eyden
Dodano
01.04.2004 02:44:32
Uruchom kompa i wciskaj w F8, uruchom system w awaryjnym jako administrator, potem uruchom przywracanie systemu i wybierz jakis punkt sprzed zaraźenia. To prywróci oryginalne pliki, następnie odrazu przeskanuj dysk antyvirusem.

Jeźeli nawet w awaryjnym nie będzie się chciał uruchomić to z listy podczas uruchamiania wybierz ostatnią dobrą konfigurację.
SLAY3R
Dodano
01.04.2004 02:41:04
Eyden
Dodano:
01.04.2004 02:32:34
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1