automatyczne wysuwanie paska adresu
niedawno zainstalowalem track eraser pro i od tego czasu pasek adresu sam sie nie wysuwa
chodzi o to ze wczesniej gdy weszlem powiedzmy na www.google.pl to pozniej nie musialem wpisywac calego adresu tylko po wklepaniu np www.go wysuwal mi sie pasek z pelnymi adresami wczesniej odwiedzanych strona zaczynajacych sie od www.go
reset ustawien IE oraz odinstalowanie tep nie zalatwia sprawy
chodzi o to ze wczesniej gdy weszlem powiedzmy na www.google.pl to pozniej nie musialem wpisywac calego adresu tylko po wklepaniu np www.go wysuwal mi sie pasek z pelnymi adresami wczesniej odwiedzanych strona zaczynajacych sie od www.go
reset ustawien IE oraz odinstalowanie tep nie zalatwia sprawy
Odpowiedzi: 4
z zaznaczeniem czy bez po instalacji track eraser pro to lista sie juz sama nie rozwija
Jeśli nie miałeś włączonego Autouzupełnienia dla adresów sieci Web to się lista nie rozwijała podczas wpisywania adresu, ale Ty pomimo tego źe tą obcję masz zaznaczoną to podczas wpisywania adresu ( który juź tam kiedyś odwiedzałeś a figuruje on na liście ) się nie rozwija :?:
nie mialem wlaczonego ale wlaczylem i nie bardzo mi o to chodzi chodzi o cos takiego jak w screenie tyle ze teraz to wlaczylem przyciskiem a wczesniej to samo sie wlaczalo
Zobacz czy masz w opcjach internetowych włączone uźywanie Autouzupełnienia dla adresów sieci Web.
Strona 1 / 1