Automatyczne wylogowywanie po zalogowaniu. POMOCY!!!

Mam Windowsa XP Pro, wszyskie aktualizacje oprocz service pack'ów i jednej KB... która zawieszala moj komputer oraz program anty Kaspersky werja domowa. Do rzeczy: po wlaczeniu komputera wyskakuje ekran z moim (jedynym na tym komputerze kontem)chociaz wczesniej tego nie bylo, ale ok, klikam na moją ikonke i trwa logowanie i zaraz po zalogowaniu nastepuje wylogowywanie i znowu jest widoczny ekran z kontem do wybrania. Tak samo dzieje sie w kazdym innym trybie w ktorym uruchomie windowsa. Wczoraj mialem 7 wirusow, a raczej chyba trojanow, ale je usunalem, mozliwe ze ktorys z nich zmodyfikowal moj rejestr tak, zeby zaraz po zalogowaniu nastepowalo wylogowywanie, a wiadomo ze bez zalogowania nie mozna NIC z tym zrobić. Wiec zainstalowalem system na innej partycji i pisze do Was, bo w microsofcie nie uzyskalem zadnej pomocy. Mam jeszcze pytanie, czy istnieje jakies narzedzie do modyfikacji rejestru z innego systemu operacyjnego, ktory znajduje sie na innej partycji, bo ja tego wadliwego nie usunalem i dlatego pytam. Z góry dziękuję wszystkim za pomoc!

Odpowiedzi: 2

kamaa, czytaj dokładnie tematym w których odpowiadasz.
Juź po raz drugi mylisz dwie kwestie: wylogowanie po jakiś czasie, a wylogowanie od razu po zalogowaniu.
Bobi
Dodano
23.02.2006 11:46:15
Wejdz do Trybu Awaryjnego na konto Administratora i sprawdz:

Panel sterowania Narzędzia administracyjne Zasady zabezpieczeń lokalnych Zasady lokalne Opcje zabezpieczeń Zabezpieczenia sieciowe: Wymuś
wylogowanie uźytkowników po upłynięciu... sprawdź czy nie jest włączone.
kamaa
Dodano
23.02.2006 00:56:04
rob215
Dodano:
22.02.2006 15:14:15
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1