Automatyczne przełączanie okien

Mam następujące pytanie i ciekawi mnie czy ktoś się juź z tym spotkał...

A mianowicie automatyczne przechodzenie do następnego otwartego okna po nakierowaniu na niego kursorem myszy :? Taka sytuacja winna mieć miejsce po kliknięciu klawiszem myszy, a u mnie robi to automatycznie... bez kliknięcia po prostu wystarczy źe najadę kursorem na drugie otwarte okno a on sam się przełącza na nie :shock: Zwariowałem, czy ktoś wie jak to wyłączyć? W ustawieniach mojej myszki (logitech cordless mouse) nie ma czegoś takiego...

Za okazaną pomoc z góry dziękuję

Odpowiedzi: 9

Hmm... Moźe system wykrywa twoją myszke z ciągle nacisniętym sie lewym przyciskiem myszy ? :?
= F e n ! x =
Dodano
18.06.2003 00:34:29
Qrwa ja sie powiesze :!:

Wrocilo cholerstwo jedne.

Wiem jedno nie jest to spowodowane przez Mouseware bo po wyrzuceniu tego problem dalej wystepuje.

Czy ktos moze wie czy w winxp mozna cos tkiego wlaczyc/wylaczyc :?: Cos mi to nieprawdopodobnie wyglada :shock:
rosomak
Dodano
17.06.2003 01:03:48
Qrwa ja sie powiesze :!:

Wrocilo cholerstwo jedne.

Wiem jedno nie jest to spowodowane przez Mouseware bo po wyrzuceniu tego problem dalej wystepuje.

Czy ktos moze wie czy w winxp mozna cos tkiego wlaczyc/wylaczyc :?: Cos mi to nieprawdopodobnie wyglada :shock:
rosomak
Dodano
17.06.2003 01:03:48
Dzieki wszystkim za pomoc ale samo przestalo... :D

Nie wiem czym to było spowodowane :shock: w kazdym badz razie jest ok!
rosomak
Dodano
11.06.2003 00:19:22
Dzieki wszystkim za pomoc ale samo przestalo... :D

Nie wiem czym to było spowodowane :shock: w kazdym badz razie jest ok!
rosomak
Dodano
11.06.2003 00:19:22
Nie uźywam źadnych z w/w dodatków...

Na moim komputerze od X czasu gości NSW 2003 oraz NPF 2003 i to wszystko. Nie mniej jednak nie zostało to spowodowane przez w/w gdyź wcześniej w tej samej konfiguracji wszystko było ok. Dodatkowo ubiegnę pytających nie posiadam źadnych wirusów, trojanów etc. (Sprawdzone NAV 2003 oraz MKS VIR Online)

Z góry dzięki za pomoc
rosomak
Dodano
09.06.2003 17:14:53
Nie uźywam źadnych z w/w dodatków...

Na moim komputerze od X czasu gości NSW 2003 oraz NPF 2003 i to wszystko. Nie mniej jednak nie zostało to spowodowane przez w/w gdyź wcześniej w tej samej konfiguracji wszystko było ok. Dodatkowo ubiegnę pytających nie posiadam źadnych wirusów, trojanów etc. (Sprawdzone NAV 2003 oraz MKS VIR Online)

Z góry dzięki za pomoc
rosomak
Dodano
09.06.2003 17:14:53
A nie uźywasz przypadkiem jakiegoś programu do zmiany ustawień systemowych?

Np.:
1) System Mechanic > system > customize windows settings > appearance > automatically focus windows when mouse passes over them...
2) TweakUI for Windows XP > mouse > x–mouse > activation follows mouse (x–mouse)...
3) etc.

Pozdrawiam
Gagman
Dodano
09.06.2003 16:22:04
A nie uźywasz przypadkiem jakiegoś programu do zmiany ustawień systemowych?

Np.:
1) System Mechanic > system > customize windows settings > appearance > automatically focus windows when mouse passes over them...
2) TweakUI for Windows XP > mouse > x–mouse > activation follows mouse (x–mouse)...
3) etc.

Pozdrawiam
Gagman
Dodano
09.06.2003 16:22:04
rosomak
Dodano:
09.06.2003 12:37:03
Komentarzy:
9
Strona 2 / 2