Automatyczne instalowanie sterownikow
Witam
Mam problem z zainstalowaniem wlasciwych sterownikow.
Otoz moj wspanialy windows xp instaluje sobie sam niewlasciwe sterowniki. Mam mp3 playera ktorego jak podlaczam windoza wykrywa i instaluje jako inny model playerka. Posiadam sterowniki do mojego playerka na plycie ale windoza uparcie przekonuje mnie ze tamte sa lepsze.Z tymi windowsowskimi sterownikami wszystko niby dziala ale nie moge dokonac upgrejdu frimwaru.
Z tad moje pytanie - czy da sie jakos wylaczyc automatyczne instalowanie sterownikow, albo z innej strony jak moge zainstalowac te sterowniki ktore powinienem?
Odpowiedzi: 1
A ręczna aktualizacja sterowników z poziomu Menadżera urządzeń nie udaje się ??
Strona 1 / 1
niestety
<p>Znaczy - nie umiesz ?? Nie udaje się ?? Nie ma takich sterowników, które pozwalają na taką aktualizację ?? Strona producenta playera odwiedzona ??</p><p> </p><p>Przenoszę temat do sprzętu i sterowników. </p>
<P>poradzilem sobie z tym firmwarem wiec w sumie temat z mojej strony zamkniety bo osiagnalem to co chcialem.</P> <P>Mp3 playerek to thomson lyra i na stronie nie ma juz zadnych sterow. Tak czy inaczej ciekawi mnie fakt czy mozna jakos nie pozwolic na automatyczne instalowanie sterow w windzie.</P> <P>pozdrawiam</P>