Automatyczna odpowiedz w Office Outlook 2007

Jak dokonać czegos takiego jak automatyczna odpowiedz na przysylane do mnie maile. Przeczytalem w internecie ,ze mozna cos takiego miec ,ale ja majac np mail poczta.onet.pl juz nie ,bo jest to na serwerze pop3 o ile wiem. A na serwerze pop3 mozliwe jest cos takiego jesli komputer jest wlaczony oraz program Microsoft Office Outlook 2007. A co zrobic gdy wyjade gdzies np. za granice ,komputer zostawie w domu i nie moze byc caly czas wlaczony? Da sie zrobic tak ,ze jak ktos przysle do mnie maila to odrazu dostanie wiadomosc ,ze np. w tym i tym terminie nie jestem dostepny i prosze kierowac sie pod numer telefonu ..... Prosze o pomoc. Mam nadzieje ,ze ktos mi pomoze??

Odpowiedzi: 1

Robi się to normalnie logujesz się do swojego konta pocztowego w tym twoim onecie np. potem wchodzisz w opcje o nazwie ustawienia, potwierdzasz i potem masz : Automatyczne odpowiedzi: Wyjeżdzasz na wakacje? Ustaw automatyczne odpowiedzi Powiadomienia SMS i inne: Ustaw powiadomienie o nowej poczcie na telefon lub pager. Tutaj masz swoje poprzednie ustawienia. Przekierowanie: Ustaw przekierowanie Twojej poczty na inny adres. Automatyczne wiadomości - Przygotuj wiadomość i ustal, kiedy ma zostać wysłana. I wówczas wchodzisz w to ostatnie , potwierdzam i jesteś szczęsliwym narciarzem w Alpach lub biznesmenen na Wyspach Szetlandzkich.
PrzemekB
Dodano
04.01.2008 21:42:36
s87
Dodano:
04.01.2008 21:21:00
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1