automatyczna aktualizacja problem ze sciaganiem
Witam chcialbym sie dowiedziec z jakich portow i na jakiej zasadzie dziala automatyczna aktualizacja :?: poniewaz nie dziala :oops:
jestem podlaczony do sieci wlan w akademiku poprzez logowanie i uwierzytelnianie proxy
wiem ze ftp oraz porty p2p admin zablokowal ale chce wiedziec na jakiej zasadzie dziala aktualizacja poniewaz ikona aktualizacji widnieje w trayu natomiast caly czas jest to 0%... a chcialbym aby to dzialalo mimo wszystko :? dlatego
prosze o pomoc aby ewentualnie zglosic problem do admina
z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich
jestem podlaczony do sieci wlan w akademiku poprzez logowanie i uwierzytelnianie proxy
wiem ze ftp oraz porty p2p admin zablokowal ale chce wiedziec na jakiej zasadzie dziala aktualizacja poniewaz ikona aktualizacji widnieje w trayu natomiast caly czas jest to 0%... a chcialbym aby to dzialalo mimo wszystko :? dlatego
prosze o pomoc aby ewentualnie zglosic problem do admina
z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich
Odpowiedzi: 6
Dzieki el nino pomoglo sorki ze teraz ale nie mialem dostepu do kompa :)
Sprawdz http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?p=69652#69652
Sprawdzilem wszystkie 3 uslugi sa ustawione na tryb automatyczny i sa oczywiscie wlaczone dalej prosze o pomoc :oops: :cry:
pozdrawiam
pozdrawiam
czy usługi:
1. Aktualizacja automatyczna
2. Usługa inteligentnego transferu w tle
3. Usługi kryptograficzne
włączone ???
włączone ???
czy usługi:
włączone ???
włączone ???
ja mam podobny problem jak kolega a nawet czasem nie pokazuje mi sie zadna informacja o aktualizacjach nowych pomimo tego ze gdy wejde na Microsoft Update jak byk widac ze sa dostepne nowe latki. :roll: Dodam zemam wlaczona aktualizacje codzienna w systemie.
Strona 1 / 1