Auto restarty
Witam. Mam taki problem z XP – gdy sobie uzytkowuje kompa ( :lol: ) w pewnym momencie wyskakuje mi cos w stylu niebieskich ekranow w 98 (bardzo podobne) i restartuje sie komp. Nie moge powiedziec co tam wtedy jest napisane, bo wyskakuje to dosownie na pol sekundy i znika i res :/ HELP !
Odpowiedzi: 15
ps. zajzyj tutaj http://forum.pcmaniak.pl/viewtopic.php?t=5430 ten topic uwolnil mnie od WIEELLLUU problemow :)
temp proca nie powinna przekraczac 50 max 60 stopni. i jeszcze jedno pyt. jaki masz zasilacz kolego?? moze poprostu masz za duze wachania napiecia, albo biedny zasilaczyk nie daje rady. wykluczajac ze masz balstera i zakladajac ze masz najnowsze stery do grafiki i update bios–a powinienes przedewszystkim kupic mocniejszy wentylator, a po 2 zmienic zasilacz (jesli masz zamiar napisc ze masz Codegen–a 300W to nawet tego nie pisz tylko kupuj nowy :) )
sry ze tak duzo tych postow pisze :oops:
no a ja gram non–stop przez 20h na dobe (ja, moi bracia ^^). w jaki wntylator powinienem zainwestowac ?
na moje masz powaźnie przegrzanego... umnie temperatura procesora to 45–53 stopni a tez gram... czasami
W czasie gry temp. podszkoczyla z 68 do 74 :/ :cry:
I jeszcze powiedzcie jedno. Czy nie mam zbyt przegrzanego kompa :
Athlon 2000+XP
GD3Ti200
ABIT KD7
[/list]
Athlon 2000+XP
GD3Ti200
ABIT KD7
[/list]
Nie wiem o ktorej godzinie mi sie to robilo, ale teraz sprawdze i Wam powiem jaki blad
panel sterowania/narzedzia administracyjne/podgląd zdarzeń
Slayer gdzie dokladnie jest ten podlad zdarzen ?
Infor lol ?
10 marca 2004 Aplikacja C:WINDOWSExplorer.EXE wygenerowała błąd aplikacji. Błąd wystąpił na 03/10/2004 @ 20:53:50.861. Wygenerowany wyjątek to c0000005 pod adresem 780A060B (comctl32!Ordinal382).
Mi zrestartował się w najmniej odpowiednim momencie,
a w Informacji o błędach było coś takiego jak wyźej..
Mi zrestartował się w najmniej odpowiednim momencie,
a w Informacji o błędach było coś takiego jak wyźej..
:!: Witam :!:
Masz wirusa Blaster :evil: :twisted: :evil: :twisted: :roll: :oops:
Masz wirusa Blaster :evil: :twisted: :evil: :twisted: :roll: :oops:
Lub zaglądnij do podglądu zdarzeń i przepisz informacje o błędzie.
Wejdź do "Panelu sterowania" potem do "System" i tam "Zaawansowane" po czym do "Uruchamianie i odzyskiwanie" następnie "Ustawienia" i odhacz "Automatycznie uruchom ponownie". Wtedy moźe będziesz mógł przeczytać o co chodzi w błędzie, który Ci się pokazuje.
Strona 1 / 1