Auto połączenie z neostradą przy starcie systemu WinXP

Witam wszystkich :)

Zacznę od tego, źe opcja szukaj zabiera tylko czas. Przeleciałem wszystkie topicki z tym związane i nie znalazłem tego czego "szukam" :evil: . Liczę na odpowiedź od osób, które znają się na rzeczy i poprzez swoją czujność przebywają na tym forum w kaźdym miejscu, a przede wszystkim chcą pomóc i nie robią łaski podając link do topicku, który jest w temacie. Ale do rzeczy :arrow: Przewertowałem wiele stron w poszukiwaniu rozwiązania mojego problemu. Polega on na tym, źe:
Mam Neostradę+ i chciałbym źeby moje połączenie z nią odbywało się automatycznie wraz z uruchomieniem systemu Windows XP. Zaznaczam, źe skrót w autostarcie nie działa, trick ze stałym adresem IP LAN teź nie robi, nie chodzi mi o opcję autopołączenia gdy uruchamiam Internet Explorera lub Outlook Expresa bądź innego progsa. Nie chodzi teź o funkcję autopołączenia po rozłączeniu. Znam polecenie "rasdial.exe ale mnie nie zadowala.
Proszę o pomoc poniewaź mam powody aby dąźyć do rozwiązania tego problemu.
Z góry dziękuję za fachowe porady tych co są wszędzie :idea:

Odpowiedzi: 5

Tutaj są programiki, które załatwiają sprawę http://www.klubin.hrleon.com/download.php3
Dzięki wszystkim za pomoc. :D
Electro
Dodano
13.02.2004 19:17:32
Witam
Problem juź rozwiązywano na innym forum, moźesz skorzystać z tego :wink:
http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=25916
Pozdrawiam
Herne
Dodano
13.02.2004 17:06:56
Mat, gdzie ten programik :?: Jeśli chodzi o Twój problem, to ja takiego nie miałem więc nie pomogę
Electro
Dodano
13.02.2004 17:02:15
Mat, gdzie ten programik :?: Jeśli chodzi o Twój problem, to ja takiego nie miałem więc nie pomogę
Electro
Dodano
13.02.2004 17:02:15
Tu masz taki programik,

P.S

A Ja mam troche inny problem

Podczas rozłaczenia neo+, łacze sie spowrotem z internetem, modem jest połaczony ale niemoge połaczyć sie z zadnym serwerem dopiero po restarcie systemu wszystko działa jak powinno.
Mat
Dodano
13.02.2004 15:19:16
Electro
Dodano:
13.02.2004 04:05:04
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1