ATI wymiata

Mamy nowego króla wydajności, ATI Radeon 9800 Pro juź w testach. Nowy produkt ATI charakteryzuje się ponad przeciętną wydajnością, w 3DMark 2001SE zdobył ponad 16 tys. punktów, a w 3DMark 2003 ponad 5500. Jedynynym minusem tej karty jest to, iź swoją maksymalną wydajności pokazuje dopiero przy współpracy z mocniejszymi CPU.

Jak ktos sobie kupi taka karte to mu napewno wystarczy na dluuugo(czyt.pare miesiecy :?: :?: ) nie no zartuje troche dluzej :wink: I ten ktos musi wydac troche grosza nie napisalem ile bo nie wiem i nie wiem czy chce wiedziec :lol: Moim zdaniem Nvidia sie wykrusza i nie moze nadazyc za ATI, ale tutaj mozna dyskutowac tak samo jak Pentium czy AMD.
Wiec mysle tak masz duzo kasy i nie wiesz co z nia zrobic kupuj Ati, masz mniej kupuj Geforca (choc Fx do tanich tez nie nalezy) Ja nie mialem za wiele wiec kupilem to co mam i nie nazekam ala takiego Radeona chyba kazdy by chcial miec w kompie :D no i pentiuma 2.8 i wille i sportowe auto i ... ee rozmazylem sie :lol:

Pozdrawiam!!!!

Odpowiedzi: 20

Fajny topic nieźle się moźna pośmiać
PgX
Dodano
22.03.2003 21:01:43
Urwis:
Palancie tak CIe nazwe ja od 91 roku mam stycznosc z kompami składam od zawsze w optimusie i znam sie o wiele lepiej od Ciebie na tym co warto kupić teraz by dobrze chodzilo przez 1.5 roku pozatym mało grywam
gdyz uprawiam sporty ktorym poswiecam wiekszosc uwagi niz kompom jesli wiesz co to toakiego frajerze.
heheheh (idiota)

ejj naprawde nie obchodzi mnie to gdzie ty skladasz kompy i ile lat skladasz – widze ze optimus (OMFG!) – nie bede komentowal tej firmy :lol: :lol: :lol:

palantow i frajerow i idiotow to sobie szukaj w swoim optimusie i ludziom ktorym takie kity wciskasz :lol: :lol:

nie bede znizal sie do twojego nedznego poziomu w odzywkach , wnioskuje ze jestes juz dorosly , ale tylko na plastiku , a w rzeczywistosci dziecko jestes....wspolczucia :lol:

ciekawe co to za sporty – nabijanie w butelke ludzi ??

:lol:

Urwis:
myslalem ze tu beda ludzie ktorzy tylko odpowiedza na konkretne poytanie konkretna odpowiedzia a nie beda dodawać jakies gówna od Siebie a ty od Frajerów *** sie ja wypisuje zsie z tego gówna heh:) papa

to bardzo dobrze ze sie wypisujesz – powodzenia w optimusie wsrod swoich kolegow po fachu :lol: :lol: oklamujcie sie dalej :twisted:

bardzo rozbawiles mnie w sumie tymi postami – swiadczy to tylko o tym ze jestes nieopanowanym dzieckiem :lol:

ale i tak mi juz podpadles......
B3T0N
Dodano
22.03.2003 20:57:49
B3TON ma 100% racji GF4 jest gorszy od 3.Geforce 4 mx to pomyłka konstrukcyjna, nie współpracuje z DX8 co potrafi Geforce 3, poza tym GF4MX nie posiada pixel shaderów, które ma GF3.
SLAY3R
Dodano
22.03.2003 19:54:40
myslalem ze tu beda ludzie ktorzy tylko odpowiedza na konkretne poytanie konkretna odpowiedzia a nie beda dodawać jakies gówna od Siebie a ty od Frajerów *** sie ja wypisuje zsie z tego gówna heh:) papa
Urwis
Dodano
22.03.2003 19:28:32
Palancie tak CIe nazwe ja od 91 roku mam stycznosc z kompami składam od zawsze w optimusie i znam sie o wiele lepiej od Ciebie na tym co warto kupić teraz by dobrze chodzilo przez 1.5 roku pozatym mało grywam
gdyz uprawiam sporty ktorym poswiecam wiekszosc uwagi niz kompom jesli wiesz co to toakiego frajerze.
heheheh (idiota)
Urwis
Dodano
22.03.2003 19:26:10
Urwis:
kolego nie trace czasu na literkowanie to nei zerówka
a po drugoie nie pierdziel ze g4mx jest zly wszystko zasuwa a jak jestes pedantem klatkowym i podnieca CIe to ze radeon ma ich wiecej to spoko nie ma sprawy:)

wiesz coo – o kant (_|_) z tym co napisales. :lol:

moze mi jeszcze kit wcisniesz ze szajsowaty 4mx pod kazda postacia przebije gf3 ?? lub r9000 ?? nie wiem skad ty sie urwales..........smiech na sali

Urwis:
argumentuje to tak koleźko kupuje nowe kompy co 1.5 roku STARCZY:))))))?? heh

a tylko frajerzy i luserzy wymieniaja kompa co rok , hmmmm moze powiesz ze co rok jezdzisz do hipermarketu po kompa ??? to sie nie dziwie ze masz taka zajebista opinie nt. gf4mx :lol: pewnie za duzo sie nasluchales tych lamowatych sprzedawczykow w hipermarkecie – no coz ...wspolczucia :lol:

nikt o zdrowym rozsadku nie kupi 4mx bo powszechnie jest to uwazane za gowno ! (noooo chyba ze nie ma wogole kasy na cos lepszego)

jak kupowac sprzet , to lepiej raz kupic cos porzadnego za wieksza kase i miec na jakis czas spokoj , i dopiero pozniej wymieniac poszczegolne elementy jak juz nie wyrabiaja , a nie od razu calego kompa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
B3T0N
Dodano
22.03.2003 18:42:29
Urwis:
a po drugoie nie pierdziel ze g4mx jest zly wszystko zasuwa a jak jestes pedantem klatkowym i podnieca CIe to ze radeon ma ich wiecej to spoko nie ma sprawy:)

wiesz coo – o kant (_|_) z tym co napisales. :lol:

moze mi jeszcze kit wcisniesz ze szajsowaty 4mx pod kazda postacia przebije gf3 ?? lub r9000 ?? nie wiem skad ty sie urwales..........smiech na sali

Urwis:

a tylko frajerzy i luserzy wymieniaja kompa co rok , hmmmm moze powiesz ze co rok jezdzisz do hipermarketu po kompa ??? to sie nie dziwie ze masz taka zajebista opinie nt. gf4mx :lol: pewnie za duzo sie nasluchales tych lamowatych sprzedawczykow w hipermarkecie – no coz ...wspolczucia :lol:

nikt o zdrowym rozsadku nie kupi 4mx bo powszechnie jest to uwazane za gowno ! (noooo chyba ze nie ma wogole kasy na cos lepszego)

jak kupowac sprzet , to lepiej raz kupic cos porzadnego za wieksza kase i miec na jakis czas spokoj , i dopiero pozniej wymieniac poszczegolne elementy jak juz nie wyrabiaja , a nie od razu calego kompa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
B3T0N
Dodano
22.03.2003 18:42:29
Urwis
Dodano
22.03.2003 16:56:16
Adamusss:
Urwis:

Trzeba Myslec przyszlosciowo, Urwis Twoj mx moze jest teraz wydajna karta, ale w niedlugiej przyszlosci...
8)

Swego czasu moja stara karta graf.(Geforce 2mx 32mb),tesh wymiatała , a było to raptem 1.5 roku temu , wiec wnioski wyciagnij sam ... :D
A MX to wersja OEM , wiec rozsadniej inwestowac w Ti , dłuzej bedzie dawala rade nowym gra , a jak wiadomo co nowsza gra to bardziej kosmiczne wymagania :wink:
beriam
Dodano
22.03.2003 00:00:20
Adamusss:
Urwis:

Trzeba Myslec przyszlosciowo, Urwis Twoj mx moze jest teraz wydajna karta, ale w niedlugiej przyszlosci...
8)

Swego czasu moja stara karta graf.(Geforce 2mx 32mb),tesh wymiatała , a było to raptem 1.5 roku temu , wiec wnioski wyciagnij sam ... :D
A MX to wersja OEM , wiec rozsadniej inwestowac w Ti , dłuzej bedzie dawala rade nowym gra , a jak wiadomo co nowsza gra to bardziej kosmiczne wymagania :wink:
beriam
Dodano
22.03.2003 00:00:20
Urwis:

8)
Adamusss
Dodano
21.03.2003 23:16:04
Urwis
Dodano
21.03.2003 22:04:28
Urwis
Dodano
21.03.2003 22:04:28
Urwis:
na geforce4 sien ie czolga to b dobra karta zwlaszcza 460mhz ddr JEST REWELACYkna i gópek ktory tylko siedzi i grakupil by radeona:)

Poprzyj swoja argumentacje , jakimis faktami ...
Pozatym skup sie bardziej na klawiaturze ... i na ortografii :lol:
beriam
Dodano
21.03.2003 21:19:30
na geforce4 sien ie czolga to b dobra karta zwlaszcza 460mhz ddr JEST REWELACYkna i gópek ktory tylko siedzi i grakupil by radeona:)
Urwis
Dodano
21.03.2003 21:14:50
Urwis
Dodano
21.03.2003 21:14:50
ja jade na GeForku 2 Ti i mi styka w zupełności 8)
Adamusss
Dodano
08.03.2003 20:57:27
a ja się czołgam na geforce4
PgX
Dodano
08.03.2003 18:28:17
a ja się czołgam na geforce4
PgX
Dodano
08.03.2003 18:28:17
heh, a mi wystarcza moj GF3Ti200, wcale na niego nie narzekam i poki co nie zamierzam go zmieniac, jak juz to moze na wakacje...
The_judge
Dodano
07.03.2003 23:54:23
dir
Dodano:
07.03.2003 20:43:03
Komentarzy:
20
Strona 1 / 1