ATI i literka ć

Mam powaźny problem z kartą ATI a polega on na tym źe:
po uruchomieniu komputera jeźeli zaczne pisać czy to na gg czy innym tekstowym programie po przyciśnięciu alt+c nie wyświetla się literka ć tylko uruchamia się panel kontrolny ATI. w takiej sytułacji musze ręcznie przejść do panelu i przestawić zamiast C jakąś inną literkę i wtedy działa ć. Niestety ustawienia te nie są długotrwałe i po kaźdorazowym resecie kompa czy nowym włączeniu ustawienia nie są zapamiętywane i sytułacja się powtarza od nowa.
Próbowałem wyłączyć Ati w ussługacz, zmieniałem ustawienia klawiszowe na inną kombinację klawiszy np. Alt+Ctrl+C ale to nic nie daje. po włączeniu kąpa na nowo dalej nie ma literki i znowu trzeba wszystko przestawiać ręcznie. Jest to troszke uciąźliwe ...i trzeba pamiętać kaźdorazowo o przestawieniu ustawień. Moźe na tym forum znajde rozwiązanie , byłbym zobowiązany za kaźdą rade. :wink:

Odpowiedzi: 6

Chciałem po prostu źebyś wiedział co powodowało Twój problem.
darek_dade
Dodano
03.03.2005 22:22:39
a juź działa i jakoś nie zaleźy mi na tym czy jest to taki czy inny teraz działa, co wcale nie oznacza źe w jaki kolwiek sposób nie doceniam pomocy z twojej strony :wink: . Poprostu wcześniej sciągłem nowy sterownik niź odczytałem twój post :roll: .
Jeszcze raz pozdrawiam i dziękuje :lol:
[SpideR]
Dodano
03.03.2005 21:29:22
Mowie Ci ze problem stanowil catalyst control centre a nie sam sterwonik graficzny...
darek_dade
Dodano
03.03.2005 17:10:28
Zainstalowałem OMEGE (DNA 3.7.5.2)i problem znikł.Karta działa bardzo dobrze :D
Nowa wersja DNA sama odinstalowuje stary sterownik ATI wię wszystko poszło zgrabnie i szybko bez problemów.
Dziękuje wszystkim za pomoc.
[SpideR]
Dodano
03.03.2005 13:04:48
adik154:
wywal twoje sterowniki, panele ati i inne tam pierdoły od ATIEGo i ściągnij nowego stera np OMEGE z www.amnezja.org Mi wszytko śmiga na omegach.

Obejdzie się bez takich drastyzcnych środków...

Odinstaluj Catalyst Control Centrel i zainstaluj np Ati tray tools. nie dość źe lepsze to i problem zniknie.
darek_dade
Dodano
03.03.2005 00:06:50
wywal twoje sterowniki, panele ati i inne tam pierdoły od ATIEGo i ściągnij nowego stera np OMEGE z www.amnezja.org Mi wszytko śmiga na omegach.
adik154
Dodano
02.03.2005 22:41:37
[SpideR]
Dodano:
02.03.2005 21:36:53
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1