Ati All in Wonder 128 na XP i TV
Witam, problem jest nastepujacy :
po instalacji windowsa xp sp 1 wyswietla mi, ze znalazl karte graficzna ati rage 3d pro agp 2x,
natomiast mam karte ATI ALL IN WONDER 128 z tv :)
W xp, po zainstalowaniu Multimedia Center, polecanego na stronie Ati.com podczas wyszukiwania stacji wiesza sie komp.
Czasem przejdzie, ale podczas ogladania po kilkunastu sekundach tudziez minutach rowniez sie wiesza.
Czym to jest spowodowane? Jak to rozwiazac?
Bede wdzieczny very :), jesli odpiszecie, pozdrawiam
po instalacji windowsa xp sp 1 wyswietla mi, ze znalazl karte graficzna ati rage 3d pro agp 2x,
natomiast mam karte ATI ALL IN WONDER 128 z tv :)
W xp, po zainstalowaniu Multimedia Center, polecanego na stronie Ati.com podczas wyszukiwania stacji wiesza sie komp.
Czasem przejdzie, ale podczas ogladania po kilkunastu sekundach tudziez minutach rowniez sie wiesza.
Czym to jest spowodowane? Jak to rozwiazac?
Bede wdzieczny very :), jesli odpiszecie, pozdrawiam
Odpowiedzi: 4
Sterowniki nowe instalowałęś (po uprzednim usunięciu starych Driver Cleanerem ) ?
Stery chipsetu płyty gł. zainstalowane ?
Stery chipsetu płyty gł. zainstalowane ?
Chyba to nie jest dobry pomysl, poniewaz windows standardowo posiadal SP1, takze tutaj chyba nie za bardzo lezy wina...
no ale dzieki za podpowiedz :D
Czekam na kolejne :)
no ale dzieki za podpowiedz :D
Czekam na kolejne :)
Madry to ja i nie jestem... Ale skoro problem pojawil sie po instalacji SP1 to moze lepiej to odinstalowac i zainstalowac SP2 jesli dalej bedzie to samo zrezygnowac z SP :wink:
Ponawiam pytanie, moze jakas NOWA tega glowa sie pojawila na forum i potrafi mi odpowiedziec... :)
Strona 1 / 1