Ati 7,1
Ściągnąłem sterowniki ze strony producenta, usunąłem poprzednie (6,12), użyłem DriveCleanera, ale niestety, wgrały się tylko sterowniki. Dwa razy ściągałem, dwa razy instalowałem, usuwałem poprzez dodaj/usuń programy i przez plik uninstal ati. Niestety, nie mam ani AtiCCC, ani WDM. Oczywiście ściągnąłem pełne sterowniki 34,6 MB. Co mogło się stać?
Odpowiedzi: 1
Jedyne co mi do głowy przychodzi to sprawdzenie, w toku, instalacji czy przy "custom setup" jest zaptaszony CCC - pobierąłem ze strony AMD/ATI te drivery i CCC się instaluje bez problemu.
Choć ja cąły czas nie jestme zwolennikiem tego kombajnu i korzystam z CP ( wersja 7.1 z nim jest ównież dostepna w sieci - tyle, że nie na stronach AMD/ATI ).
Strona 1 / 1
Przy instalacji nie wyświetla mi się żadne zapytanie, tylko, czy instalacja standartowa - rekomended. To wciskam i nadal nie mam AtiCCC.
<A href="http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=262d25e3-f589-4842-8157-034d1e7cf3a3&displaylang=pl">NET. framework</A> rozumiem, że zainstalowany?
Oczywiście, nawet 3.0. Wróciłem do 6.12 i było to samo, czyli wgrywało się bez CCC, mimo, że poprzednio było dobrze. Usunąłem jeszcze raz, przy wgrywaniu 7.1, zaznaczyłem drugą, czyli opcję dla administratora - były zaznaczone obie, sterowniki i CCC. Wgrały się tylko sterowniki. uruchomiłem instalatora jeszcze raz, usunąłem i jeszcze raz odptaszkowałem CCC i się wgrało. Jak na razie żadnych błędów.
Anathema - nie iwem jak jest w tej wersji, ale we wcześniejszych brak NF powodowął komunikat o błedzie w działniu CCC, a nie blokowął instalację tego skłądnika.