asus x50n problem
cze mam problem ze znalezieniem do niego sterowników:(:( nic mi nie chodzi pod XP jak by ktos miał niech da znac
pozdro[-o<
Odpowiedzi: 5
Właśnie po to jest to forum: żeby pomagać, a nie wskoczyć do chaty pytającego i naprawić mu kompa. I podobnie jak Ciebie wcale mnie nie bawią takie licytacje.
Ale do rzeczy: na stronie Asusa jest jak wół, że nie ma sterów do XP do tego modelu, tak więc nikt Ci ich nie wytrzaśnie mimo chęci najszczerszych. Jedynie Ty możesz je poszukać na podstawie poszczególnych bebechów w Twoim laptoku u poszczególnych producentów (jeżeli, oczywiście, takie stery istnieją). Jeśli ich nie ma, to już inna para kaloszy.... Pozostaje tylko przesiadka na Vistę... Pocieszeniem jest, że Vista teraz kosztuje połowę tego co XP .....
nie będziemy sie tu licytować . myślałem ze na forum sie pomaga ale widzę ze jest inaczej ale ok .
. jakoś sobie poradzę:neutral:
pozdro
[quote=licht] nic mi nie chodzi pod XP [/quote] Porównaj to z drugim swoim postem ....
[quote=Ucho]Znalezienie tychże zajęło mi 47s[/quote]Ty się nie pochwaliłeś ile Ci to zajęło :-( I czy zainstalowałeś poprawnie. Może wtedy, po prawidłowym zainstalowaniu zobaczyłbyś, że Fn też pewnikiem działa.
[quote=licht] ciekawe czy znalazłeś do klawiatury ?? a dokładnie do klawiszy funkcyjnych (Fn) [/quote]A po co ? Producent przewidział takowe ?
ciekawe ?? dzieki za pochwalenie sie :) ciekawe czy znalazłeś do klawiatury ?? a dokładnie do klawiszy funkcyjnych (Fn) ?
Znalezienie tychże zajęło mi 47s. A Tobie ile zajmie ?
Strona 1 / 1