Aston – zmiana powłoki windy, jaki?

Mam programik Aston bo bardzo podobają mi się te nakładki na winde, ale niestety cos nie bardzo u mnie sie to chce zmieniac:( to nic ze z oficialnej stronki sciągne jakiś temat skoro on i tak zmieni sie tylko do połowy.
Czy ktos udzieli mi info jak najłatwiej zmieniac te tematy by wszystko ustawilo sie tak jak trzeba, a nie tylko czesciowo? Zaznaczam ze mam full wersie z odpowiednią witaminką a niestety nie zbyt kumam po angielsku

Odpowiedzi: 11

No i to jest moje pytanie. Czy i na ile szybciej Aston pracuje na wolniejszych maszynach np. PII 333Mhz
woyteg
Dodano
03.06.2005 23:03:41
No i działa!!!!! Dzięki wielkie!! Jeszcze pobawię sie w opcjach. I mam takie wrazenie jakby to szybciej chodziło niz standartowy explorator, ale to pewnie tylko wrazenie
technogirl
Dodano
16.03.2004 14:10:15
Co do Astona.
Zainstalowalem wersje 1.9 na domyslnych ustawieniach.
Katalog instalacji (c:aston)

Po zainstalowaniu wlaczylem Theme Wizard z Menu Start/Aston. Wybralem temacik pasujacy do rodzialki mojego ekranu.
I rzeczywiscie nie zmienilo sie nic :) Procz kursora :)
Teraz kliknalem w Shell Swapper – tam zaznaczylem ostatnia opcje od dolu i wylogowalem sie.
Po wlogowaniu Shell Swapper wystartowal automatycznie i wybralem Aston nie zmieniajac nic w kolejnych okanach.
Ty mozesz sprobowac zmienic bodajze w drugim (po wybraniu astona) oknie inna opcje niz Default.

I tyle – chodzi wspaniale ;)
brtx
Dodano
15.03.2004 14:22:54
Ok dziekuje za pomoc, no ostatnio robiłam porządki i usuneły sie chyba wszystkie "ciasteczka" bo wszedzie musze sie od nowa logowac
technogirl
Dodano
15.03.2004 14:10:03
Generalnie konfiguracja powinna stykac, chociaz ta karta graf... Pozniej zainstaluje tego astona i podam Ci krok po kroku konfiguracje :)

Co do Forum to cos z plikami cookie – moze masz jakas blokade... lub ustawianae usuwanie cookie ;)
brtx
Dodano
15.03.2004 14:00:10
Anonymous:
Win XP proff, a konfiguracja heheheheh
Celeron 600, 192 RAM, płyta intel 810i, a grafika niewiem ale tylko 8 mb.
Niezle charatam na nim :D Cos jeszcze?

oczywiscie to ja wyzej tylko zapomniałam sie zalogowac:( Nie wiem czemu nie loguje mnie automatycznie :?
technogirl
Dodano
15.03.2004 12:25:59
Win XP proff, a konfiguracja heheheheh
Celeron 600, 192 RAM, płyta intel 810i, a grafika niewiem ale tylko 8 mb.
Niezle charatam na nim :D Cos jeszcze?
Anonymous
Dodano
15.03.2004 12:23:29
Jakiego masz windowsa? konfiguracje kompa?
I kurka niestety nie mam w tej chwili astona zainstalowanego... ehh cos moze poradzimy ;)
brtx
Dodano
15.03.2004 01:38:08
A mi własnie nie zmienia tego pulpitu nic a nic!! a własnie o to mi chodzi by sam pulpit sobie zmienic! Wydaje mi sie ze jak bym połączyła dwa programy no to hmm troche by zle wyszło bo mój komp jednym słowem to złom!
Aston zmienia mi TYLKO strzałeczki przy skrotach i obramowania, a pulpit jest czarny! Nawet jak mam zahaczykowane wszystkie ocpje do zmiany:(
technogirl
Dodano
15.03.2004 00:20:18
Aston zmienia "tylko" wyglad pulpitu i menu start.
Reszta czyli otwierane okna sa "po staremu", dlatego warto polacyc astona z np. stylexp ;)
brtx
Dodano
14.03.2004 22:12:08
Być moźe w programie nie masz załączonych np. by program pokrywał pasek narzędzi czy pasek startu itp. dlatego nie pokrywa ci całego Win w całości. Tak samo mam z WindowBlinds.
Tomi!
Dodano
14.03.2004 04:31:36
technogirl
Dodano:
13.03.2004 20:43:09
Komentarzy:
11
Strona 1 / 1