asrock n68c-s ucc a stan wstrzymania
Więc chodzi mi o to ze mam komputer marki asrock n68c-s ucc i chce ustawić taki stan wstrzymania jak ma wiele komputerów czyli wstrzymam system to jest wstrzymany i nie słychać pracy wentylatorów komputera porostu by stan wstrzymania był bez głośny
Odpowiedzi: 3
Zwracam honor, różnica jest niewielka więc się pomyliłem.
Pomijając wszystko, wracamy do punktu wyjścia. Za grosz interpunkcji ](*,)
Zacznij pisać w jakimś logicznym porządku, bo odechciewa się czytać. [quote=bos_kg]o to a na asrock pracują wentylatory nie pisał bym[/quote]
Przepraszam nie chodzi o hibernacje a o stan wstrzymania na komputerze z płytą asus po włączeniu stanu wstrzymania komputer zachowywał się jak wyłączony o to a na asrock pracują wentylatory nie pisał bym na forum gdybym znalazł pomoc cokolwiek podobno mozna ustawić tylko na tej płycie biosu nie znam
Gogle jest pełne takich informacji. Możemy sobie pogdybać, że ten mechanizm u ciebie nie działa, albo w jakiś sposób nie działa w pełni - bez szerszego wglądu w twój system.
Hibernacja, jak sama nazwa wskazuje to stan "zamrożenia" systemu, ale tylko systemu, a nie całego komputera jako urządzenia mechanicznego.
Dopóki będzie podłączone zasilanie, istnieje szansa, że wiatraki będą pracować, wolniej bo wolniej, ale będą, bo jednak sprzęt jest w działaniu.
Strona 1 / 1