ASCII GG 2XP – nowa wersja – aktualizacja 23.01.2004r.
Pawek namówił mnie do pokazania światu mojej twórczości.:P
w załączniku mój program do robienia pionowych (czyt. obrazkowych) opisów w Gadu–Gadu.
program prosty w obsłudze:
rysujemy bądź otwieramy obrazek
i to wystarczy!! nie trzeba nic kopiować z notatnika czy jakoś tak
teraz tylko wejść w zmianę opisu GG i CTRL+V
i klikamy OK i juź jest opis–obrazek
to jest takie PROSTE!!!
postaram się dodać moduł który sam zmienia opis np co 5 min to dopiero będir wypas!!!
na razie odkryłem 1 bug :) mianowicie:
–rysujemy obrazek
–zapisujemy
–rysujemy drugi obrazek
–klikamy zapisz
–otwiera się okno i rezygnujemy z zapisu (Anuluj)
–i co??
–..zapisało jako ostatni uźywany obrazek czyli ten pierwszy.
hehe taki mały bug postaram się go poprawić.
jak znajdziecie cś jeszcze to piszcie.
w załączniku mój program do robienia pionowych (czyt. obrazkowych) opisów w Gadu–Gadu.
program prosty w obsłudze:
rysujemy bądź otwieramy obrazek
i to wystarczy!! nie trzeba nic kopiować z notatnika czy jakoś tak
teraz tylko wejść w zmianę opisu GG i CTRL+V
i klikamy OK i juź jest opis–obrazek
to jest takie PROSTE!!!
postaram się dodać moduł który sam zmienia opis np co 5 min to dopiero będir wypas!!!
na razie odkryłem 1 bug :) mianowicie:
–rysujemy obrazek
–zapisujemy
–rysujemy drugi obrazek
–klikamy zapisz
–otwiera się okno i rezygnujemy z zapisu (Anuluj)
–i co??
–..zapisało jako ostatni uźywany obrazek czyli ten pierwszy.
hehe taki mały bug postaram się go poprawić.
jak znajdziecie cś jeszcze to piszcie.
Odpowiedzi: 10
[quote"grzesiek1711"]Mam juź wersję 2.0 z przeglądrką
To kiedy zobaczymy ta wersje ?! Mam nadzieje ze szybko bo mi sie ten programik spodobal :mrgreen:
Dzięki!!
Mam juź wersję 2.0 z przeglądrką (w lewym górnym rogu się wyświetla okiienko podczas otwierania), nie mogę rozwalić tego będu w zapisywaniu ale to nie jest chyba problem (jeszcze pokombinuje – na razie był mały postój) no i jeszcze jak przechwycić okno GG skoro jest ono w tray'u i jeszcze ukryte (bo dopiero po kliknięciu się otwiera opis w GG) a moźe się da jakąś funkcję z zewnątrz która zmienia opis GG ??
Aha no i jeszcze jedno: nie da się wkleić obrazka poprzez CTRL+V do okienka progrzmu. to teź trzeba poprawić. Dzieje się tak dlatego źe przy kaźdej zmianie (naciśnięciu klawiszy) obrazek jest kopiowany do schowka. Moźe uda się to zrobić tak źeby kopiowany był dopiero gdy okno przestaje być aktywne – wchodzimy do GG
Mam juź wersję 2.0 z przeglądrką (w lewym górnym rogu się wyświetla okiienko podczas otwierania), nie mogę rozwalić tego będu w zapisywaniu ale to nie jest chyba problem (jeszcze pokombinuje – na razie był mały postój) no i jeszcze jak przechwycić okno GG skoro jest ono w tray'u i jeszcze ukryte (bo dopiero po kliknięciu się otwiera opis w GG) a moźe się da jakąś funkcję z zewnątrz która zmienia opis GG ??
Aha no i jeszcze jedno: nie da się wkleić obrazka poprzez CTRL+V do okienka progrzmu. to teź trzeba poprawić. Dzieje się tak dlatego źe przy kaźdej zmianie (naciśnięciu klawiszy) obrazek jest kopiowany do schowka. Moźe uda się to zrobić tak źeby kopiowany był dopiero gdy okno przestaje być aktywne – wchodzimy do GG
Proste a cieszy :D Dobry programik :D
Wypasiony programik juz jest extra a jak go jeszcze rozwiniesz to ....
spoko juz sibie z tym zrobilem
to jest lepsze niz inne programy tego typu bardzo proste w obsludze :D
to jest lepsze niz inne programy tego typu bardzo proste w obsludze :D
witam
pawek to wyslij mi to na meila ale juz rozpakowane to ci duzo czasu przeciez nie zajmie
:(
pawek to wyslij mi to na meila ale juz rozpakowane to ci duzo czasu przeciez nie zajmie
witam
Jakie błedy znowuź. :? Rada – przeinstaluj archiwizator.
Jakie błedy znowuź. :? Rada – przeinstaluj archiwizator.
cze
moglibyscie mi ten programik wyslac na meila bo jak go sciagam to mi sie nie chce rozpakowac jakies bledy wyskakuja moj meil to : puszkasz@interia.pl
z gory dzieki
moglibyscie mi ten programik wyslac na meila bo jak go sciagam to mi sie nie chce rozpakowac jakies bledy wyskakuja moj meil to : puszkasz@interia.pl
z gory dzieki