Artykuł na głównje stronie o integracji XP Z SP2
Wszystko pieknie ale nie ma pliku z boot.ima – wie ktos gdzie go sciagnac
Odpowiedzi: 9
pharaoh – lipa moźe i jest. Pytałeś o boot.ima – dostąłeś go na tacy. Nikt Ci nie kazłą artykułu czytać.
Zaś to , źe coś Tobie nie wychodzi – przeciez my nawet nie iwemy co usiłujesz zrobić – to chyba jednak jest moźliwe, źe to Ty błąd popełniasz, a nie artykuł czy porady winne.
Zaś to , źe coś Tobie nie wychodzi – przeciez my nawet nie iwemy co usiłujesz zrobić – to chyba jednak jest moźliwe, źe to Ty błąd popełniasz, a nie artykuł czy porady winne.
Ja robiłem chyba 5 płyt instalacyjnych (róźne: z SP1a, SP2, kilka nienadzorowanych) wg tego opisu co podaje Rebe (xp.net.pl) i oczywiście wszystkie działają. Moźe w Nero nie robisz płyty bootowalnej? Plik boot.ima tam podany teź jest ok. Poza tym podane są tam dokładne ustawienia w Nero, jeśli się to zachowa, to myślę, źe będzie oki.
No i lipa ten artykul jest jakis nie wiem co.
Mam zintegorowana plyte magrywam i co i nic jak wlaczam kompa ponownie to jak pisze boot from CDrom to pokazuje ERROR chyba 4 i cos tam jeszcze i jak ta plyta ma dzialac. LIPA
Mam zintegorowana plyte magrywam i co i nic jak wlaczam kompa ponownie to jak pisze boot from CDrom to pokazuje ERROR chyba 4 i cos tam jeszcze i jak ta plyta ma dzialac. LIPA
Kruca – nie podam ile sekund szukania, bo ....stoper mam zbyt mało dokładny : http://www.xp.net.pl/art/windowsxp_sp1a_cd.html – chyba juź sam znajdziesz link do pliku.
W tym artykule widze parę jeszcze innych niedoróbek ale mniejsza z tym.
xpboot.bin wsadź do katalogu gdzie masz juź zaktualizowaną instalkę, przy nagrywaniu w Nero wskaź ten plik, w "Number of loaded sectors" wpisz 4 zamiast 1.
xpboot.bin wsadź do katalogu gdzie masz juź zaktualizowaną instalkę, przy nagrywaniu w Nero wskaź ten plik, w "Number of loaded sectors" wpisz 4 zamiast 1.
Niestety nie dziala ten plik. Z kad sciagnac plik boot.ima ten o ktorym mowa w artykule na stonie głowjen centrumxp.pl
Robisz to analogicznie tyle ze zamiast boot.ima w Nero wskazujesz plik xpboot.bin
Nie daję głowy źe na 100% będzie działać, ale myślę źe powinno.
Nie daję głowy źe na 100% będzie działać, ale myślę źe powinno.
I jak juz bede nagrywal na nero to mam wskazac ten plik jako boot.ima?
Nie bedzie problemu? Ale ten plik co mi dales to mam gdze zaisac to jest obojętne?
Nie bedzie problemu? Ale ten plik co mi dales to mam gdze zaisac to jest obojętne?
Zastąp go tym plikiem: xpboot.bin
Strona 1 / 1