Archiwum WinRar–POMOCY!!
Siemanko. Mam problem z rozpakowaniem chronionego hasłem archiwum. Kiedyś zaszyfrowałem sobie pewne zdjęcia i teraz odnalazłem archiwum na płycie ale jest zabepieczone. A ja nie pamiętam hasła!! Czy jest jakaś moźliwośc odzyskania tych zdjęc?
Odpowiedzi: 6
proponuje "ULTRA ZIP PASSWORD CRACKER 3.60i" jesli nic nie wymyslisz wal na priv
Wspomniany program nie jest darmowy – to 30 dniowy trial z dodatkowym ograniczeniem bodaj max. 4 znaki w haśle. Dla większej ilości znaków musisz posłuźyć się pełną wersją. A odrobina znajomości kombinatoryki pozwoli odpowiedzieć na pytanie kiedy uda się odzyskać hasło np. dziesięcioznakowe :lol: .
Pozdrowienia
Pozdrowienia
oxy dzięki
Jest to wersja traial, ale juz nie pamietam jakie ma ograniczenia. Najlepiej jakbys znal choc po czesci haslo ktorym bylo zablokowane archiwum. Czy byl toprosty wyraz, zlozony z kilku, kombinacja liter i cyfr itp. Wtedy latwiej okreslic parametry w takim sofcie i duzo szybciej zlamiesz haslo.
Poszukaj w googlach, jest jeszcze kilka tego typu programow, niektore darmowe. Ja podalem ten jako przyklad bo jest bardzo skuteczny
Poszukaj w googlach, jest jeszcze kilka tego typu programow, niektore darmowe. Ja podalem ten jako przyklad bo jest bardzo skuteczny
a jeszcze jedno pytanko. czy ten program jest darmowy? w nawiązaniu do naszej poprzedniej rozmowy. bez urazy.
Zeby je odzyskac, musisz zlamac haslo do archiwum, jest do tego kilka programow, np ten:
Advanced Archive Password Recovery
I jeszcze kilka innych...
Advanced Archive Password Recovery
I jeszcze kilka innych...
Strona 1 / 1