Aplikacja nie została zainstalowana dla bieżącego użytkownika

Ostatnio musiałem ponownie zainstalować Office XP z powodu padniecia jednej z partycji dysku i jest problem ponieważ po instalacji pokazuje się komunikat jak w tytule.

Odpowiedzi: 8

No właśnie - widzę że doszedłeś do tego samego wniosku, do którego doszedłem po "początkowym spięciu" jak to ładnie ująłeś :D Kwestia fenomenu się kłania - ale ... co tam - to twoje poletko więc się staram dopasować ;) Ja zostawiam tematy otwarte, nawet jeśli ktoś odkopie temat sprzed roku - bo często to oznaka że ktoś się wysilił i kliknął "szukaj". Często nawet ktoś dopisuje coś z sensem. Poza tym - nie ma o co drzeć kotów - w końcu "pracujemy" dla tego samego "syndykatu" ;)
Veers
Dodano
14.10.2009 23:10:13
Usunięcie wystarczyło. Ale skoro nalegasz, to może powinno się zamknąć wszystko, co jest starsze niż dwa tygodnie?
XanTyp
Dodano
14.10.2009 19:36:38
A zamknięcie tematu za przekroczenie terminu 2 tygodni ?? Kolejny FENOMEN ?
Veers
Dodano
14.10.2009 15:57:19
Post usunięty za bezpodstawne naruszenie regulaminu.
XanTyp
Dodano
14.10.2009 15:14:31
Pomocy na support.Microsoft.com nie znajdziecie :) To oni ten błąd celowo stworzyli w celu walki z piractwem oprogramowania które sprzedają. Jedna z aktualizacji powoduj ściągnięcie na nasz dysk pliku MSO.dll i zastąpienie oryginału na naszym dysku nowym plikiem przez nich stworzonym. Dla kogoś kto używa oryginalnej wersji zmiana ta nic nie zmieni w działaniu programów. Jeżeli jedna ktoś celowo tuż po zainstalowaniu Office podmienił w/w plik żeby móc nielegalnie aktywować system... nie muszę chyba dalej pisać :P Mógłbym powiedzieć żebyście znowu ściągnęli ten zhackowany plik mso i podmienili z tym co teraz wam się ściągną wraz z update ale to nie jest legalne:P dlatego napiszę żebyście kupili ORYGINALNĄ WERSJĘ OFFICE!!
LUKI1986
Dodano
14.10.2009 07:20:22
  • Veers 14.10.2009 11:55:17

[quote=LUKI1986]... Mógłbym powiedzieć żebyście znowu ściągnęli ten zhackowany plik mso i podmienili z tym co teraz wam się ściągną wraz z update ale to nie jest legalne:P dlatego napiszę żebyście kupili ORYGINALNĄ WERSJĘ OFFICE!![/quote] Mógłbym napisać coś równie niepoważnego - ale napiszę tylko: po jaką cholerę nosić drzewo do lasu ?

Witam, Mam podobny komunikat z tym ze chodzi o office 2003, mam 3 profile, 2 z ograniczeniami i jeden administratora - z rok bylo wszystko ok, ostatnio patrze ze ten komunikat wyskakuje mi TYLKO na uzytkowniku z prawami administratora, na uzytkownikach z ograniczeniami jest wszystko ok, proby przeinstalowania/naprawy nic nie daja. Rozwiazania na stronach microsoftu sa raczej malo pomocne - bo przeciez jako administrator moge tylko ja zainstalowac office, inni nie maja uprawnien - a problem jest wlasnie tylko na koncie z prawami administratora. Czy moze ktos spotkal sie z podobnym problemem?
cvallo2
Dodano
29.09.2009 21:53:10
a jak uaktywnić tą funkcję że menu start jest dla wszystkich użytkowników? bo szukam jej w windows xp i nie mogę znaleść
wucash80
Dodano
25.06.2007 03:06:48
http://support.microsoft.com/kb/302846/pl Na to też zerknij -> http://support.microsoft.com/kb/299777/pl
Anathema
Dodano
24.06.2007 18:16:26
wucash80
Dodano:
24.06.2007 16:58:56
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1