Antywiry dylemat

Witam,

juz od roku mam na kompie AntiVirenKit IS wczesniej 2005 teraz 2006. Bardzo sobie ten program chwale choc wciąż słysze oszlałeś itp itd. Głównie znajmym chodzi o obciażenia systemu spowodowane tym że G DATA w AVKIS ma 2 silniki. Jesli dobrze gdzies w necie wyczytałem jest to ten sam silnik co Avast i Kasperski. Pytanie do Was i głównie ludzi mających zainstalowane badz co badz drogi oprogramowanie gdaty czy warto zmienić go na avasta który jak mi wiadomo mało co wykrywa? Mialem to wczesniej fakt net chodzil szybciej ale po odinstalowaniu i wprowadzeniu wtedy jeszcze MKSVIR miale taką sobie mine. Kasperski mie zawiódł kilka razy, czesto się zacinał przy aktualizacjach i suma sumarum przy wybieraniu pomiedzy AVKIS a Kasprem wolałem mieć w podobnej cenie 2 razy skuteczniejszy program. Wyczytałem tez że nowy AVKIS i AVK maja miec jakies f. które znacząco obniża obciązenia kompa, podobno około 20-30% mniej niż w obecnej chwili ma avast co jest supar nowina oby prawdziwa.

Pytam was wprost warto zmienic AVK IS 2006 na kaspra czy avasta jesli wiem ze to co mam posiada all z k. i av? Czekac na nowego AVK IS 2007 i wybulac te ponad 100 zł? Kupic Kaspra? Avasta? Naprawde po tych krytycznych zdaniach moich kolegów nie wiem co zrobic mimo ze jestm bardzo bardzo zadowolony z programu gdaty i co wiecj ich tym programów wspomagających - szczepionka...

nie wiem... serrio nie wiem

Odpowiedzi: 0

podatnik
Dodano:
20.08.2006 14:03:36
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0