Antywirusy/Firewalle/AntySpyware
––––––––––––UNDER CONSTRUCTION0––––––––––––––
Zrobię tutaj całą listę programów zabezpieczających.
Proszę o podczepienie topiku :)
Firewalle
Atguard
Strona producenta: brak danych
Screen:
Mimo iź został wykupiony przez Synmanteca jego funkcje wykorzystano między innymi w pakietach Norton Internet Security i Norton Personal Firewall moźna jeszcze zdobyć go z sieci.
Jest to mały firewall mający funkcje zapory ogniowej z dodatkami: potrafi blokować reklamy, strony (web filters), filtorowanie cookies czy blokowanie bannerów graficznych.
Zrobię tutaj całą listę programów zabezpieczających.
Proszę o podczepienie topiku :)
Firewalle
Atguard
Strona producenta: brak danych
Screen:
Mimo iź został wykupiony przez Synmanteca jego funkcje wykorzystano między innymi w pakietach Norton Internet Security i Norton Personal Firewall moźna jeszcze zdobyć go z sieci.
Jest to mały firewall mający funkcje zapory ogniowej z dodatkami: potrafi blokować reklamy, strony (web filters), filtorowanie cookies czy blokowanie bannerów graficznych.
Odpowiedzi: 20
Skoro będzie wyczyszczony to moźe @dragon dopracuje te "opisy" i napisze o programach coś więcej.
8) Pozdro.
8) Pozdro.
Dlaczego ? Niech zostana "opisy" tych kilku programow. Moze kiedys komus sie przyda.
Bede mial chwile czasu, wyczyszcze temat ze zbednych postow.
Bede mial chwile czasu, wyczyszcze temat ze zbednych postow.
@dragon:W takim razie proszę o usunięcie tematu :evil:
EL NINO:Bez obrazy, ale jakiej wiedzy ? Chyba samozaparcia ? Wklejenie obrazka, linka do strony producenta i dodanie zdania czy dwoch, z pewnoscia nie sugeruje niespotykanej wiedzy.moohomor:Nie podwaźam wiedzy Pana @dragon...
Nie jestem niegrzeczny i wierze źa @dragon jakąś posiada, natomiast co do egzotycznych programów IMO to moźe się okazać źe niejeden dorówna albo i przewyźszy swoich rywli z wyźszych półek.
8) Pozdro.
Bez obrazy, ale jakiej wiedzy ? Chyba samozaparcia ? Wklejenie obrazka, linka do strony producenta i dodanie zdania czy dwoch, z pewnoscia nie sugeruje niespotykanej wiedzy.moohomor:Nie podwaźam wiedzy Pana @dragon...
IMO gdyby to byly opisy konfiguracji i tworzenia regul w najpopularniejszych firewallach, konfiguracji najpopularniejszych antywirusow, temat z pewnoscia wart bylby podlinkowania w FAQ. Jednak przy takim zestawie egzotycznych programikow, co prawda ladnych kolorystycznie :P , absolutnie nie widze sensu. Dlaczego ? Jesli ktokolwiek bedzie chcial potestowac tego typu soft, znajdzie go w necie na peczki. Ale nie spotkalem sie jeszcze ze zwyklym, powiedzmy poczatkujacym uzytkownikiem, ktory chcialby u siebie instalowac takie "niewiadomoconiewiadomoskad".
@dragon, chcesz cos po sobie zostawic ? Zrob wiec to, o czym wyzej wspomnialem.
@dragon:Ciągle widzę w logach
NeroCheck, Jusched, nwiz itd. a ludzie nie wiedzą po co są :o
Powiedzcie w prost, pisać czy nie :evil:
A nie mnie tutaj za słówka ciągniecie :x
To ty chyba nie wiesz po co są. Steam, gg, nwiz i winampa.... n/c
@dragon:W takim razie proszę o usunięcie tematu :evil:
Poproś któregoś z adminów albo moderatorów. Moźe tez podsóń pomysł.
8) Pozdro.
W takim razie proszę o usunięcie tematu :evil:
zajaffka:Jednym slowem...jak robi niech robi ,a nie sie czepiacie,lepiej idzie na spacerek zamiast wyzywac sie nad biedną klawiaturą :P
Chyba chciałeś napisać "wyźywać" bo ja nie mam za co wyzywac klawki mojej.
:wink:
Na moje jest tak: jest forum i są zasady. Jeśli klient ma pomysł to w pierwszej kolejności powinien uderzyć do administratorów bo tacy są, do moderatorów bo tacy równieź są. Przedstawić swoją propozycję pod rozwagę ludzi, którzy tworzą to forum a nie napier....ć post za postem bez sensu dublując i nabijając sobie liczby postów.
Nie podwaźam wiedzy Pana @dragon ale to nie jest rozwiązanie.
To w takim razie ja zakładam wątek z czego jestem najlepszy w dziale "O wszystkim"–"Wyrywanie dup" i bedzę pisał o swoich doświadczeniach, będe radził nieśmiałym itd., itd. kaźda rada 1 post i tak po tygodniu będe miał 500 postów więcej!
Chyba nie o to chodzi.
A wogóle to miało być OT.
:wink: Pozdro.
zajaffka:Jednym slowem...jak robi niech robi ,a nie sie czepiacie,lepiej idzie na spacerek zamiast wyzywac sie nad biedną klawiaturą :P
Chyba chciałeś napisać "wyźywać" bo ja nie mam za co wyzywac klawki mojej.
:wink:
Na moje jest tak: jest forum i są zasady. Jeśli klient ma pomysł to w pierwszej kolejności powinien uderzyć do administratorów bo tacy są, do moderatorów bo tacy równieź są. Przedstawić swoją propozycję pod rozwagę ludzi, którzy tworzą to forum a nie napier....ć post za postem bez sensu dublując i nabijając sobie liczby postów.
Nie podwaźam wiedzy Pana @dragon ale to nie jest rozwiązanie.
To w takim razie ja zakładam wątek z czego jestem najlepszy w dziale "O wszystkim"–"Wyrywanie dup" i bedzę pisał o swoich doświadczeniach, będe radził nieśmiałym itd., itd. kaźda rada 1 post i tak po tygodniu będe miał 500 postów więcej!
Chyba nie o to chodzi.
A wogóle to miało być OT.
boshe..ludzie...dajcie na luz.chlopak chce zrobic pozyteczna robote i byc moze sprawia mu to przyjemnosc i ma natchnienie :lol: A wy tu przypier...cie się o glupoty.Ciekawe jakby ktos z was zrobil taki topic to czy fajnie byloby czytac posty typu: po co to robisz–w lagodnej wersji .
Nie kaźdy jest tu na forum od 10 roku p.n.e i wie gdzie sa jakie posty i czy byly czy nie :evil: a wyszukiwarka wszystkiego nie znajdzie!! a jak znajdzie to tez duzo tych ktore sa staaare jak swiat,nieaktualne,linki nie dzialaja albo wystapily inne wersje programow albo co gorsze znajdzie tematy takie o ktore nam niechodzilo
Jednym slowem...jak robi niech robi ,a nie sie czepiacie,lepiej idzie na spacerek zamiast wyzywac sie nad biedną klawiaturą :P
Nie kaźdy jest tu na forum od 10 roku p.n.e i wie gdzie sa jakie posty i czy byly czy nie :evil: a wyszukiwarka wszystkiego nie znajdzie!! a jak znajdzie to tez duzo tych ktore sa staaare jak swiat,nieaktualne,linki nie dzialaja albo wystapily inne wersje programow albo co gorsze znajdzie tematy takie o ktore nam niechodzilo
Jednym slowem...jak robi niech robi ,a nie sie czepiacie,lepiej idzie na spacerek zamiast wyzywac sie nad biedną klawiaturą :P
BloodyVulture:nieudzielaj sie w tym temacie
Ty równieź.
sh@dow:Dalej z uporczywością uraczasz nas tymi programami. Informacje takie kaźdy sobie moźe znaleść w internecie. A z resztą jak chcesz coś takiego robić to zrób to porządnie. EOT
sh@dow cos sie tak uczepil, jak @dragonowi sie chce to niech opisuje,a jezeli uwazasz ze robi to zle i jest to niepotrzebne to nieudzielaj sie w tym temacie
Ja teź wymiękam.
Jak tak sprawę stawiasz to..... OT. :lol:
Jak tak sprawę stawiasz to..... OT. :lol:
Jak mam pracować jak wy mi tutaj spamujecie ? :shock:
Albo usuncie caly topic, albo offtopic :?
Albo usuncie caly topic, albo offtopic :?
Nie tylko ale głównie do tego jest uźywany i ja tak uźywam ten program a do ściągania zbędnych rzeczy z autostary uzywam polecenia win+r –> msconfig –> uruchamianie –> odchaczamy zbędne rzeczy.
To tyle i juz sie chyba poddaje. Pracuj dlaej a ja się nie wcinam.
To tyle i juz sie chyba poddaje. Pracuj dlaej a ja się nie wcinam.
HJT jest do usówania robactwa.
hehehehehehe 8) Ojj nie tylko :lol:
@dragon:Ale mi nie chodziło o taki tweak :lol:
Tylko o zbędne, odchudzające wpisy w hijack'u :wink:
Kiedy w końcu ktoś usunie te wszystkie posty ? :cry:
Ty chyba nie rozumiesz albo nie chcesz zrozumiec co się do Ciebie pisze. Dałeś przykład usówania "zbędnych wpisów" w topick w tym dziale. Chcesz usówać programy, które nie są szkodnikami a HJT jest do usówania robactwa.
:wink: Pozdo.
Ciągle widzę w logach
@dragon:... odchudzające wpisy w hijack'u
hehehehee :lol: