Antywirus

Na kompie mam zainstalowanego Kasperskiego. Duzo się mówi o tym programie ostatnio... W testach zajmuje pierwsze miejsca. Jednak ostatnio mialem problemy z nim gdyz nie mógł usnąć wszystkich wirusów z dysku :(
Teraz zastanawiam sie czy nie zamienic Kasperskiego na jakiś inny antywirus. Duźo słyszałem o NOD32.
Czy to bedzie dobry antywirus ?? oraz czy będzie usuwał wirusy z dysku w przypadku wykrycia ??.
W kaźdym bądź razie zawiodłem sie na Kasperskim... :twisted: bo musialem kompa formatowac :twisted:

Odpowiedzi: 20

Rebe:
2. Dla domu zupełnie Ci Avast wystarczy.

"Duzo, tanio Tesco"? :D

KOSMOS:

a ja uzywam bitdefender 8 professjonal plus i jestem zadowolony:):)
polecam bitdefender oraz pande:D

To moźe lepiej ściągnąć nowszą wersję tego programu?
http://ww.bitdefender.com

Trochę pomyślcie logicznie... nie trzeba nawet w Google szukać. Wystarczy, źe jedna mała źarówka zaświeci i wpiszecie w przeglądarce adres http://www.avast.com
Wiadomo, źe wtedy wejdzie strona, z której ściagniecie Avast Antivirus.
Tak samo jest z bitDefender'em.. wpisujecie adres http://www.bitdefender.com

Myślcie ludzie, bo ja was myślenia nie nauczę ;)

P.S. I ograniczajcie swoje myśli w emotikonkach. Bo strasznie dają po oczach ;)

Pozdrawiam :)
Mrówek
Dodano
12.09.2005 15:12:24
ja uzywałem nis ale licencja mi sie skończyła 2 dni temu :)
teraz zainstalowałem wersję testowa kaspra, i chyba kupie kasperskiego teraz
tenemos
Dodano
12.09.2005 10:00:07
a ja uzywam bitdefender 8 professjonal plus i jestem zadowolony:):)
polecam bitdefender oraz pande:D :lol: :lol: :lol: :P :P :)
KOSMOS
Dodano
12.09.2005 09:28:04
P@WEŁ_1990:
a masz gdzies linka do tego Avasta :?:

Tak – w googlach.
Przyjechać i zainstalowac oraz zaktualizowac, a miźe isystme przeskanowac toź za Ciebie trzeba?
Rebe
Dodano
10.09.2005 12:07:42
a masz gdzies linka do tego Avasta :?:
P@WEŁ_1990
Dodano
10.09.2005 12:03:27
1. KAV – poszukaj archiwalnej – kwiecień br. – wersji Entera – do 30 kwietnai 2006 działająca wersja.
2. Dla domu zupełnie Ci Avast wystarczy.
Rebe
Dodano
10.09.2005 12:00:13
nieprzepadam za takimi krudkimi wersjami :x
Moze macie jakasie dluzesze wersje chociaz roczne

Lub moze macie jakis inny dobry antywirus ktory nieopciaza pamieci ??
P@WEŁ_1990
Dodano
10.09.2005 11:53:49
P@WEŁ_1990:
Wszytscy tak chwala tego kasperskiego a macie moze linka zeby pobrac bo ja szukam i nic nie umiem znalaesc a jak juz znalazlem to platny :( ??

Bo Kaspersky jest płatny ;) Ew. moźesz skorzystać z testowej wersji (31–dniowej):
ftp://ftp2.kaspersky.pl/pub/trial/kav_personal_50_trial.zip

Pozdrawiam :)
Mrówek
Dodano
10.09.2005 04:20:45
Wszytscy tak chwala tego kasperskiego a macie moze linka zeby pobrac bo ja szukam i nic nie umiem znalaesc a jak juz znalazlem to platny :( ??
P@WEŁ_1990
Dodano
10.09.2005 01:28:43
nie ty pierwszy który zawiodłeś sie na antywirusie :cry: ja jak miałem pandę tez miałem problemy :? (jest na forum)
Nie ma takiego programu któru zabezpieczył kompa w 100% miałem duźo juź takich antywirów i jeszcze źaden nie był dobry nie chronił kompa w 100% (a to zawsze coś)
WaGonik napisał
.....no i troszeczke rozsądku w głowie ....
to chyba najwaźniesze

to źe antywirus znajdzie coś to trzeba zaraz to usuwać (nie zawsze tak jest)
obecnie mam Awasta i ad adware se narazie nie narzekam (powtarzam narazie)
przynajmniej raz w tygodniu sprawdzam loga na stronie usuwam podejrzane wpisy (jak są) usuwam pliki Cookie, historię, ciasteczka itp. robie defregmentację i jakoś narazie 3 miesiące i jest oki
w pracy teź mam spokój chociaź tam jestem na wszystkich stronach nawet tych ..... dwa programy P2P i jest oki (no oczywiście zawsze coś tam złapię, ale log i usuwam wpisy i gra gitara :D
kłucicie sie o to czy IE 6 Czy IE 7 czy ten czy ten to i tak syf przejdzie 8)
To jest tylko moje zdanie
slawek79
Dodano
06.08.2005 22:21:28
gusioo:
la_verdad:
to dalej wątp i zostań w niepewności :)
tymbardziej to nie ja wybierałem, jak juz mówie to powiem cała prawde, nie uwaźam źe jestem wybitnym specjalista, bo sa lepsi odemnie jesli chodzi o kompy, ja mam skończone w marcu 18 lat, a na betatestera zgłosiłem sie tylko po to źeby mieć vistę legalnie, nie znam się zabardzo na osach, ale tak szczęscie mi dopisało ze dostalem mejla od microsoftu, dlatego mam dostęp do tych źeczy :)
aczkolwiek nie uwaźam siebie za testera osów bo nie znam się bardzo na kompach , ale widzisz głupi ma zawsze szczęście, nie jestem betatesterem xz powołania ale zapisałem się tylko dlatego źeby muc sciagac legalnie beta wersje produktów msa i jak widzisz udało mi się

Takie systemy jakie ich testowanie – parafrazując znane powiedzenie.

a myslisz źe wiekszość wylosowanych beta testerów po co się zapisywała??
źeby zobaczyc co to za system, nic wiecej
ja przetestowałem i powiem źe nie jest narazie to system wart polecenia :)
pozatym to beta
la_verdad
Dodano
06.08.2005 21:20:07
la_verdad:
(...)
tymbardziej to nie ja wybierałem, jak juz mówie to powiem cała prawde, nie uwaźam źe jestem wybitnym specjalista, bo sa lepsi odemnie jesli chodzi o kompy, ja mam skończone w marcu 18 lat, a na betatestera zgłosiłem sie tylko po to źeby mieć vistę legalnie, nie znam się zabardzo na osach, ale tak szczęscie mi dopisało ze dostalem mejla od microsoftu, dlatego mam dostęp do tych źeczy :)
aczkolwiek nie uwaźam siebie za testera osów bo nie znam się bardzo na kompach , ale widzisz głupi ma zawsze szczęście, nie jestem betatesterem xz powołania ale zapisałem się tylko dlatego źeby muc sciagac legalnie beta wersje produktów msa i jak widzisz udało mi się

Z ciekawości spytam czystej. Mógłbyś swój (MSBT)ID podać? Wtedy wierzyć na słowo nie trzebaby.

Pozdrawiam.
Yoda
Dodano
06.08.2005 21:17:45
la_verdad:

Takie systemy jakie ich testowanie – parafrazując znane powiedzenie.
Anonymous
Dodano
06.08.2005 21:13:25
gusioo:
la_verdad:
to nierozum dalej...napisałem ie7 bądz ie6, czyli ten kto ma dostęp do ie7 niech z niej kozysta albo jesli ktos nie jest beta..niech kozysta z ie6, mam wrazenie źe masz problemu z czytaniem :roll:

Problemów źadnych nie mam. Natomiast wątpie czy ktoś (w tym Ty takźe) na forum ma status beta testera i tym samym dostęp do róznych produktów niedostępnych szerokiemu gronu.
EOT.

la_verdad
Dodano
06.08.2005 21:09:26
la_verdad:
to nierozum dalej...napisałem ie7 bądz ie6, czyli ten kto ma dostęp do ie7 niech z niej kozysta albo jesli ktos nie jest beta..niech kozysta z ie6, mam wrazenie źe masz problemu z czytaniem :roll:

Problemów źadnych nie mam. Natomiast wątpie czy ktoś (w tym Ty takźe) na forum ma status beta testera i tym samym dostęp do róznych produktów niedostępnych szerokiemu gronu.
EOT.
Anonymous
Dodano
06.08.2005 21:01:45
gusioo:
la_verdad:
norton+ie7czy tez 6+systemowy firewall i masz na kompie spokuj :)

Będzie OT przepraszam:
Czegoś nie rozumie.. w innym domagasz sie usunięcia nielegalnego adresu do IE 7, a tutaj zachęcasz do jego posiadania. Zdecyduj sie.

la_verdad
Dodano
06.08.2005 20:59:11
la_verdad:

Będzie OT przepraszam:
Czegoś nie rozumie.. w innym domagasz sie usunięcia nielegalnego adresu do IE 7, a tutaj zachęcasz do jego posiadania. Zdecyduj sie.
Anonymous
Dodano
06.08.2005 20:51:40
la_verdad
Dodano
06.08.2005 20:46:16
WaGonik:
kaspersky > Outpost nowa wersja ? Firefox > no i troszeczke rozsądku w głowie <<<>>> i nic sie nie czepia :)

Avast + systemowy pf + IE6 i tez sie nic nie czepia...
kietek
Dodano
06.08.2005 19:46:25
kaspersky > Outpost nowa wersja ? Firefox > no i troszeczke rozsądku w głowie <<<>>> i nic sie nie czepia :)
WaGonik
Dodano
06.08.2005 19:22:44
marcin27
Dodano:
01.08.2005 16:10:43
Komentarzy:
20
Strona 1 / 2