antywir i firewall
Witam,przesiedzialem w archiwum i sporo tematow o tym przeczytalem,ale chcialem zapytac co polecacie,ja jestem najblizej kupna nortona antywirusa ,tylko nie wiem jaki firewal,nie chce wydawac 400 zeta bo bym wzial i firewal nortona i antywir ale to zdeka przekracza moje mozliwosci,mile widziane linki do aktualnych testow itp,z gory dzieki za odpowiedzi
Odpowiedzi: 8
THC:wezme chyba outposta bo korzystam z darmowej wersji i jest latwy w obsludze ,ale czy tak samo skuteczny? :P
Nie powinieneś mieć wątpliwości, wersja pro daje dopiero dobre zabezpieczenie, a konfiguracja przebiega sprawnie.
wezme chyba outposta bo korzystam z darmowej wersji i jest latwy w obsludze ,ale czy tak samo skuteczny?,co do antywira nie moge sie zdecydowac,moze ktos by mi wymienil te z "gornej pólki"??ludzie napiszcie mi :P
wezme chyba outposta bo korzystam z darmowej wersji i jest latwy w obsludze ,ale czy tak samo skuteczny?,co do antywira nie moge sie zdecydowac,moze ktos by mi wymienil te z "gornej pólki"??ludzie napiszcie mi :P
Tak zgadza się Norton jest Baniaty wogóle mi wirusów nie wykrywał zrobiłem skanowanie MKSem i znalazł mi ponad 200 wirusów i trojanów co do Avasta takźe jest dobry ale MKS ma lepszą obsługę i szybciej skanuję.
Wogóle to ten Norton mi procka cholernie zźerał.
Wogóle to ten Norton mi procka cholernie zźerał.
Tez polecilbym ci MKS ale wiaze sie to z tym ze co roku bedziesz musial placic 140zł za odnowienie licencji wiec musisz sie zastawnoc czy cie na to stac. Co do Nortona to ja mam z nim nie najlepsze doswiadczenia bo nie wykrywał mi wszystkich virusow(nie wiem jak u innych sie on sprawuje) i musialem kozystac z Mks Online, teraz testuje avasta! i wszystko wydaje sie w porzadku a co do firewalla to polecilbym Outopsta, Kerio tez moze byc ale wydaje mi sie ze ten pierwszy jest latwiejszy w obsludze.
mam altona 2.5 i giga ramu,czekam na dalsze sugestie :)
Chcesz darmowy F–W? Kerio sie nada lub podstawowa wersja Zone Alarm.
Co do A–V nie wiem jaka masz konfiguracje sprzetowa ale dozo lepszym wydajnosciowo wyborem bedzie Kaspersky 5.0 lub McAfee.
Co do A–V nie wiem jaka masz konfiguracje sprzetowa ale dozo lepszym wydajnosciowo wyborem bedzie Kaspersky 5.0 lub McAfee.
Na twoim miejscu wolałbym kupić MKSa lub Pande od Nortona a co do firewala : Outpost Firewall Pro
Strona 1 / 1