Antyviry & Firewall's...
Jaki Waszym zdaniem jest najlepszy program pod XP Antyvirusowy & Firewall... :?:
Poki co korzystam z NAV 2004(mialem i mam klopoty z AutoUpdate), ale jakos chyba bardzo obciaza system
+ firewall: ZoneAlarm
Co o tym sadzicie? :idea:
Jak rowniez jaka jest najlepsza i najbardziej opytamlna opcja zabezpieczenia sie przed wirusami z netu oraz wszelkiego rodzaju robakami,trojanami itp.
(chodzi mi o program uniwersalny, ktory zastapi mi te dwie rzeczy i nie obciazy systemu)
Poki co korzystam z NAV 2004(mialem i mam klopoty z AutoUpdate), ale jakos chyba bardzo obciaza system
Jak rowniez jaka jest najlepsza i najbardziej opytamlna opcja zabezpieczenia sie przed wirusami z netu oraz wszelkiego rodzaju robakami,trojanami itp.
(chodzi mi o program uniwersalny, ktory zastapi mi te dwie rzeczy i nie obciazy systemu)
Odpowiedzi: 5
tenemos:kaspersky jest 100 razy lepszy od nav2005 :)
lepsza wykrywalność wirów i tak nie muli kompa
Kwestia gustu. Ale tak mówi się własnie o tym, źe nav zamula, a kurczę jakoś tego nie odczułam. Zarówno na kompie co ma 256 ramu i 512. A co do wykrywalności wirków, to ja jestem zadowolona. System stabilny, wirków brak, czego chcieć więcej.
kaspersky jest 100 razy lepszy od nav2005 :)
Oki Ludziska!
Macie racje bede musial sobie poszukac co i jak...
Ale chyba pozostane przy NAV 2005 ;)
Choc wolalbym poznac opinii expertow :wink:
Macie racje bede musial sobie poszukac co i jak...
Ale chyba pozostane przy NAV 2005 ;)
Choc wolalbym poznac opinii expertow :wink:
El Nino ma rację, źe to kwestia gustu. Ja testowałam róźne, ale stała w uczuciach jestem do NAV 2005 i Kerio ;)
Nie ma takiego.PAFCIO:Jaki Waszym zdaniem jest najlepszy program pod XP Antyvirusowy & Firewall... :?:
Nic. Kwestia gustu.PAFCIO:Poki co korzystam z NAV 2004(mialem i mam klopoty z AutoUpdate), ale jakos chyba bardzo obciaza system
Najoptymalniejszym bedzie pociecie kabla sieciowego na 10–cio centymetrowe kawalki i sprzedanie sieciowki.PAFCIO:Jak rowniez jaka jest najlepsza i najbardziej opytamlna opcja zabezpieczenia sie przed wirusami z netu oraz wszelkiego rodzaju robakami,trojanami itp.
PAFCIO, masz wyzej forumowa wyszukiwarke. Uzyj jej chlopie jesli chcesz wiedziec kto czego i dlaczego uzywa. Nie ma potrzeby walkowania po raz setny tego samego tematu.