Antyvirus w wersji pl
Po ostatniej kapitulacji mojego systemu zainstalowałem sobie Norton Antyvirus Profesional Edition. Czy ktoś słyszał o spolszczeniu?,lub o innym dobrym antywirze tylko w wersji polskiej?
topic ląduje w tam gdzie jego miejsce, czyli w dziale "Bezpieczeństwo"
The_judge
topic ląduje w tam gdzie jego miejsce, czyli w dziale "Bezpieczeństwo"
The_judge
Odpowiedzi: 11
no z testów to raczej nienajlepsza skuteczność, bo jak wynika z testu robionego przez Komputer Świat narazie najlepszy jest Antyvirenkit 12, kolejny jest norton.messias:Bardzo dobra (o ile nie najlepsza) skutecznosc kosztem zasobow systemowych. Pozatym nie najlepsza zgodnosc z Window'sami na jadrze NT. Tym samym przegrywa rywalizacje z Nortonem.
Bardzo dobra (o ile nie najlepsza) skutecznosc kosztem zasobow systemowych. Pozatym nie najlepsza zgodnosc z Window'sami na jadrze NT. Tym samym przegrywa rywalizacje z Nortonem.
zainstalowałem kasperskyego. proszę o opinię.
a jak z tymi skórkami;). Próbował ktoś jednej z nich?. I jak się popierze program w wersji pl to jak się tą skórkę instaluje?. Proszę o podpowiedz amatora zmian:).
dzięki Slayer, nie wiedziałem, jak uzywałem avasta kilka miesięcy temu to nie spotkałem polskiej wersji, nawet chyba na forum Tire pisał źe narazie takowej nie ma. Dzieki za linka. :DSLAY3R:neo340:avast nie jest po polsku a polski dobry antyvir to MksWir. :D
Jest i avast po polski :wink:
http://www.avast.com/i_idt_1016.html
Tomekk:
A nie lepiej ze sklepowej półki ??
pytanie retoryczne ??
neo340:avast nie jest po polsku a polski dobry antyvir to MksWir. :D
Jest i avast po polski :wink:
http://www.avast.com/i_idt_1016.html
messias:Sciagnij sobie NIS 2004 PL(AV+PF i kilka innych fajnych modulow) z p2p – na pewno jest na emule'u, na torrencie tez widzialem.
A nie lepiej ze sklepowej półki ??
arcymag:Czy ktoś słyszał o spolszczeniu?,lub o innym dobrym antywirze tylko w wersji polskiej?
Sciagnij sobie NIS 2004 PL(AV+PF i kilka innych fajnych modulow) z p2p – na pewno jest na emule'u, na torrencie tez widzialem.
PS. Ja mam NIS 2004 PL i jestem b. zadowolony :D
avast nie jest po polsku a polski dobry antyvir to MksWir. :D
avast :?: niewiem poeksperymentuj
misię zawsze podobał(cośtylko ostatnio nie znalazł mi tylklo ): html.– JScript.NoClose.3
–vbs.rdlof.encoder
– ikuang 2
ale fajny jest..
pozdrawiam
ps. :arrow: :arrow: :arrow: SZUKAJ
misię zawsze podobał(cośtylko ostatnio nie znalazł mi tylklo ): html.– JScript.NoClose.3
–vbs.rdlof.encoder
– ikuang 2
ale fajny jest..
pozdrawiam
ps. :arrow: :arrow: :arrow: SZUKAJ