Antyvirus w wersji pl
Po ostatniej kapitulacji mojego systemu zainstalowałem sobie Norton Antyvirus Profesional Edition. Czy ktoś słyszał o spolszczeniu?,lub o innym dobrym antywirze tylko w wersji polskiej?
topic ląduje w tam gdzie jego miejsce, czyli w dziale "Bezpieczeństwo"
The_judge
The_judge
Odpowiedzi: 20
arcymag:Po ostatniej kapitulacji mojego systemu zainstalowałem sobie Norton Antyvirus Profesional Edition. Czy ktoś słyszał o spolszczeniu?,lub o innym dobrym antywirze tylko w wersji polskiej?
The_judge
spolszczenia są oficjalne i nieoficjalne.
Widziałem w Empiku polskojęzyczną wersję Nortona.
Widziałem teź na Stadione X–lecia CD ze spolszczeniami do Symanteca.Nielegalne.
Widziałem teź spolszczenia na linkach w: http://www.lomsel.com.pl
Nie bede tutaj wydawal werdyktu, kto jest winien klotni, ale powiem tyle:
messias – dopusc do siebie czasami to, ze ktos moze czytac cos innego i w jego opinii jest to zrodlo wiarygodne. Poza tym to nie powod aby czytajacych KŚ nazywac "lamerami", bo o ile pamietam, lamerem jest kto inny. Szanuj jezyk i nie powoluj sie na czyjes bledy czy to ortograficzne, czy tez stylistyczne.
neo – Tobie przyda sie moze szklanka ziolek, zeby utrzymac swoje nerwy na wodzy i nie szermowac nieprzystajacymi tutaj epitetami. Mozna sie sprzeczac, ale rzeczowo, powolujac sie na jakies argumenty, zamiast sypac adwersarzowi obrazliwe slowa.
gosciu – szanuj to, ze mozesz tu pisac niezarejestrowany. Niech o Twoim intelekcie nie swiadczy zasob Twojego slownictwa.
P.S. Kazdy kolejny post nie zwiazany z tematem bedzie usuniety.
messias – dopusc do siebie czasami to, ze ktos moze czytac cos innego i w jego opinii jest to zrodlo wiarygodne. Poza tym to nie powod aby czytajacych KŚ nazywac "lamerami", bo o ile pamietam, lamerem jest kto inny. Szanuj jezyk i nie powoluj sie na czyjes bledy czy to ortograficzne, czy tez stylistyczne.
neo – Tobie przyda sie moze szklanka ziolek, zeby utrzymac swoje nerwy na wodzy i nie szermowac nieprzystajacymi tutaj epitetami. Mozna sie sprzeczac, ale rzeczowo, powolujac sie na jakies argumenty, zamiast sypac adwersarzowi obrazliwe slowa.
gosciu – szanuj to, ze mozesz tu pisac niezarejestrowany. Niech o Twoim intelekcie nie swiadczy zasob Twojego slownictwa.
P.S. Kazdy kolejny post nie zwiazany z tematem bedzie usuniety.
Upieram sie przy poprzednim pytaniu. Co robiles na lekjach polskiego? Twoja wypowiedz to jedno, wielkie zdanie! Staraj sie pisac po polaku, nie po
"polskiemu", poznej ciezko sie czyta takie wypociny.
W sumie masz racje "do kola" nic nie widze. Dookola, to juz co innego.
Zazdroscisz umiejetnosci?
Jestem ciekaw kim jest ten "gosc". Po stylu pisania nie trudni sie domyslic, ze jest to neo. Przynajmniej koles zdobylbys sie na odwage i napisal to pod swoim prawdziwym nickiem.
Takie wiejskie odzywki zachowaj dla siebie, nie na publiczne forum!
Az mi sie niedobrze zrobilo, feee.
"polskiemu", poznej ciezko sie czyta takie wypociny.
neo340:nie zauwaźasz nic do koła
W sumie masz racje "do kola" nic nie widze. Dookola, to juz co innego.
neo340:uczy się na pamięć lub cytuje przed minitorem ukochanego Chipa, a potem swieci na forum intelektem
Zazdroscisz umiejetnosci?
neo340:jesteś zwykłym prostakiem
Jestem ciekaw kim jest ten "gosc". Po stylu pisania nie trudni sie domyslic, ze jest to neo. Przynajmniej koles zdobylbys sie na odwage i napisal to pod swoim prawdziwym nickiem.
neo340:jak klacz sromem
Takie wiejskie odzywki zachowaj dla siebie, nie na publiczne forum!
Az mi sie niedobrze zrobilo, feee.
nie messias, nie zrozumiemy się, prośba z mojej strony, zakończmy temat, nie mów nic do mnie, ja do ciebie równieź przestanę, nie miałem zamiaru cię do niczego prowokować, uwaźam źe jestes tak zacietrzewiony w swoim zadufaniu i pewności siebie źe nie zauwaźasz nic do koła, nie rozumiemy się, z mojej strony na koniec tyle: wypowiedzi w stylu "co robiłeś na lekcjach polskiego", "czytanie ze zrozumieniem", "mogłeś siedzieć cicho", "zasmiecasz forum" świadczą tylko o tym, źe jesteś zwykłym prostakiem, który być moźe uczy się na pamięć lub cytuje przed minitorem ukochanego Chipa, a potem swieci na forum intelektem jak klacz sromem, zmusisłes mnie do takiej wypowiedzi, nigdy nikomu na tym forum wcześniej w zaden sposób nie ublizyłem i niech nadal tak zostanie. Jesteś, uwaźam, zadufanym w sobie i zarozumiałym ........./tylko się opanuj i nie zacznij przeklinać messias, bo po ostatniej wypowiedzi chyba do wszystkiego jesteś zdolny. :lol: :lol:
"Szanowny kolego", twoja opinie jest bezpodstawna, ale Polska to wolny kraj, wiec pisz co chcesz.
Fakt, arcymag nie napisal, ze chce otrzymac odpowiedz ode mnie. Jednak to nie jest ideom forum :lol:
Jesli dobrego wychowania uczyles sie w szkole, wiec pewnie nie pochodzisz z najlepszej rodziny. Tata pijak, stad te kompleksy?
Nie watpie w tire, jednak ma on malo wspolnego z wymiana zdan, ktora sie tu zawiazala. Przypuszczam tez, ze nie potrzebuje adwokata, szczegolnie tak marnego.
PS. Per "Prostaczek" zwracaj sie do swoich rodzicow, nie do mnie.
:ty ,,messias'' nie odzywaj sie jak nikt nie kieruje do ciebie pytania
Fakt, arcymag nie napisal, ze chce otrzymac odpowiedz ode mnie. Jednak to nie jest ideom forum :lol:
:nie nauczyli cie tego w szkole ????? pewnie dlatego,źe chodziłeś na waragy !
Jesli dobrego wychowania uczyles sie w szkole, wiec pewnie nie pochodzisz z najlepszej rodziny. Tata pijak, stad te kompleksy?
:Tire sam sobie poradzi z odpowiedzią.I trochę grzeczniej prostaczku!
Nie watpie w tire, jednak ma on malo wspolnego z wymiana zdan, ktora sie tu zawiazala. Przypuszczam tez, ze nie potrzebuje adwokata, szczegolnie tak marnego.
PS. Per "Prostaczek" zwracaj sie do swoich rodzicow, nie do mnie.
Jeśli ktoś tu jest prostaczkiem to napewno nie messias drogi gościu :lol:
ty ,,messias'' nie odzywaj sie jak nikt nie kieruje do ciebie pytania, nie nauczyli cie tego w szkole ????? pewnie dlatego,źe chodziłeś na waragy ! . Tire sam sobie poradzi z odpowiedzią.I trochę grzeczniej prostaczku!
I znow nie doczytałes, co ty robiłes na lekcjach polskiego poswieconych czytaniu ze zrozumieniem?!
Podwazyłes moja wypowiedz, wiec nie moglem pozostawic tego bez odpowiedzi. Mogłes siedziec cicho i sie nie wypowiadac ? juź kolejny raz dales gafe!
Oczekiwałem, iz wypowiesz sie na temat KS, a ty właściwie przyznales mi racje. Jakie znaczenie maja tu gusta? Tu chodzi o zawartosc merytoryczna zawarta w tych gazetach. Jak chcesz, to uzywaj sobie rumunskiego "Kitu" 12, ale nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz zielonego pojecia.
Nie wniosles swoimi postami rodem z KS zadnych informacji do tego topicu. Zasmiecasz tylko forum i prowokujesz mnie do klotni.
neo340:no z testów to raczej nienajlepsza skuteczność, bo jak wynika z testu robionego przez Komputer Świat narazie najlepszy jest Antyvirenkit 12
Podwazyłes moja wypowiedz, wiec nie moglem pozostawic tego bez odpowiedzi. Mogłes siedziec cicho i sie nie wypowiadac ? juź kolejny raz dales gafe!
neo340:ja kupuje KŚ ty Chip, ja wolę to ty tamto, o gustach sie nie dyskutuje :D
Oczekiwałem, iz wypowiesz sie na temat KS, a ty właściwie przyznales mi racje. Jakie znaczenie maja tu gusta? Tu chodzi o zawartosc merytoryczna zawarta w tych gazetach. Jak chcesz, to uzywaj sobie rumunskiego "Kitu" 12, ale nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz zielonego pojecia.
Zdanie wyciete z konteksu. Patrzac na twoje posty przekonuje sie, ze to zdanie jest prawdziwe.messias:KS jest gazeta dla lamerow
Nie wniosles swoimi postami rodem z KS zadnych informacji do tego topicu. Zasmiecasz tylko forum i prowokujesz mnie do klotni.
tire, avk12 jest jednym z najlepszych antywirow na świecie, testy mówią za siebie, nie obraź się ale pisząc o mks–ie, ze jest taki dobry poprostu ośmieszasz się, widziałem testy niemieckie i powiem ci , ze im ufam bardziej niź twoim słowom, nasz mks daleko za czołówką więc powiedz mi w końcu w oparciu o jakie przesłanki twierdzisz,źe ten program jest taki dobry i ciągle go zachwalasz????????????
a czy ja powiedziałem, źe KŚ jest lepszy, a moźe Chip jest lepszy?? zauwaźyłeś gdzieś taką wypowiedź?? to przecieź ty stwierdziłeś które pismo jest gorsze a które lepszeDuzo tresci, malo formy – poprosze arguemnty na temat KS! jeszcze raz argumenty.
i kolejna opinia...KS jest gazeta dla lamerow...
zarzucasz mi źe...Swoja wiedze zaczerpnolem z miesiecznika ze znacznie wiekszym autorytetem – Chip.
wybacz stary, kto tu czyta uwaźnie a kto nie :D :D :D :D jeszcze raz podkreślam, źe ja nie powiedziałem która gazeta jest lepsza czy gorsza, powiedziałem co było napisane w KŚ i tyle. Poczytaj topic uwaźnie a skumasz o co mi chodziło. To tylko tyle i jush koniec z mojej strony w tym temacie, chyba :wink:PS. Odnosze wrazenie, ze nie rozumiesz moich postwo Nastepnym razem postaraj sie czytac ze zrozumieniem – z pewnoscia unikniemy takich sytuacji jak ta.
Eeeeeee.
Czy to jest temat topicu??? :lol: :lol:
Dawajcie nowy topic pt:"CHIP czy ENTER"
8)
Czy to jest temat topicu??? :lol: :lol:
Dawajcie nowy topic pt:"CHIP czy ENTER"
8)
neo340:ale niestety ty tego nieskumałeś, juź poraz któryś w swoich postach niegłes się pochamować od durnego
Duzo tresci, malo formy – poprosze arguemnty na temat KS! jeszcze raz argumenty.
Nie wiem, dlaczego masz do mnie pretensje – to ty podwazyles moja opine, kozystajac z niepewnego zrodla – ja tylko napisalem co sadze o tym zrodle.
PS. Odnosze wrazenie, ze nie rozumiesz moich postwo :? Nastepnym razem postaraj sie czytac ze zrozumieniem – z pewnoscia unikniemy takich sytuacji jak ta.
Nie chcę nikomu ubliźać ale fakty są faktami, CHIP pod względem porad, profesjonalizmu i ankiet bije na głowę KS. A z tą ankietą z płytami to naprawdę jakieś wielkie nieporozumienie, Esperanza na 1 miejscu :shock:
Ludziska.
Po co się kłocić?/?
Avast bedzie w br.po polsku! = VII – VIII.04.
AVK 12 to fajans,pozbawiony sygnatur RAV.Przereklamowany!!
Kaspersky jest OK tylko nie pod WinXP – z resztą nie jest pod WinXP.
NAV 2004 – userzy oczekiwali duźo,duźo więcej – a dostali minimum.Dalej nie komentuję.
MkS_vir 2003/2004 – bardzo dobry polski av – jako nieliczny,postawiony na zainfekowany sys,wykryje i zniszczy.
RAV [Ravantivirus] – to jest dopiero maszyna.Ten,kto spróbował–wie!!!
––––––Po wielu próbach i błędach,kupiłem McAfee VirusScan 7 PL/2003.
Bezpłatnie upgardowałem do VS 8 EN/2004.
Jestem bardzo zadowolony i z av i z pomocy w pl w necie i GSM/Tel.
Ponad 130.000.000 userów na całym świecie uźywa tego av.
8)
Po co się kłocić?/?
Avast bedzie w br.po polsku! = VII – VIII.04.
AVK 12 to fajans,pozbawiony sygnatur RAV.Przereklamowany!!
Kaspersky jest OK tylko nie pod WinXP – z resztą nie jest pod WinXP.
NAV 2004 – userzy oczekiwali duźo,duźo więcej – a dostali minimum.Dalej nie komentuję.
MkS_vir 2003/2004 – bardzo dobry polski av – jako nieliczny,postawiony na zainfekowany sys,wykryje i zniszczy.
RAV [Ravantivirus] – to jest dopiero maszyna.Ten,kto spróbował–wie!!!
––––––Po wielu próbach i błędach,kupiłem McAfee VirusScan 7 PL/2003.
Bezpłatnie upgardowałem do VS 8 EN/2004.
Jestem bardzo zadowolony i z av i z pomocy w pl w necie i GSM/Tel.
Ponad 130.000.000 userów na całym świecie uźywa tego av.
8)
Wkroczę... 8)
Przyjetą zasadą jest kładzenie racji po środku...
Jednak ja kupuje CHIPA, a KŚ podkradam kumplowi, co drugą środę w szkole. Tak się złoźyło, źe dzieje się to na przerwie miedzy informatykami :wink: Z CHIPA oczywiście czerpie wzorce. Natomiast KŚ czytma z ciekawości – co tam w świecie średnio–zaawansowanych userów (czyli w wielu sprawach takźe mnie) słychać – fakt faktem i tam czasami ciekawe artykuły się zdarzają.
NIE KŁÓĆCIE SIĘ JUŻ, bo po co. :roll:
Przyjetą zasadą jest kładzenie racji po środku...
Jednak ja kupuje CHIPA, a KŚ podkradam kumplowi, co drugą środę w szkole. Tak się złoźyło, źe dzieje się to na przerwie miedzy informatykami :wink: Z CHIPA oczywiście czerpie wzorce. Natomiast KŚ czytma z ciekawości – co tam w świecie średnio–zaawansowanych userów (czyli w wielu sprawach takźe mnie) słychać – fakt faktem i tam czasami ciekawe artykuły się zdarzają.
NIE KŁÓĆCIE SIĘ JUŻ, bo po co. :roll:
czemu ubliźasz?? po to się zarejestrowałeś na Tym forum?? a poza tym zauwaźyłem czytając twoje posty źe są w tonie "patrzcie na mnie wszystko wiem", moja poprzednia wypowiedź uwaźam zakończyła temat co kto czyta i jaka gazetę kupuje, ale niestety ty tego nieskumałeś, juź poraz któryś w swoich postach niegłes się pochamować od durnego komentarza w stylu "lamer", czy wyśmiewanie się z czyjejś konfiguracji kompa, wyluzuj troszkę, to forum nie jest od takich rzeczy.KS jest gazeta dla lamerow
To nie sa gusta, to sa fakty. KS jest gazeta dla lamerow lub dla poczatkujacych.
W tym numerze KS, ktory ja czytalem, ankieta miala 101%, a w rankingu najlepszych plyt prowadzila firma Acos i Esperanza (TDK i Verbatim 2 ostatnie miejsca)
n/c
W tym numerze KS, ktory ja czytalem, ankieta miala 101%, a w rankingu najlepszych plyt prowadzila firma Acos i Esperanza (TDK i Verbatim 2 ostatnie miejsca)
n/c
To nie sa gusta, to sa fakty. KS jest gazeta dla lamerow lub dla poczatkujacych.
n/c
n/c
ja kupuje KŚ ty Chip, ja wolę to ty tamto, o gustach sie nie dyskutuje :D
neo340:no z testów to raczej nienajlepsza skuteczność, bo jak wynika z testu robionego przez Komputer Świat narazie najlepszy jest Antyvirenkit 12, kolejny jest norton.
Skoro wierzysz Komputer Swiatowi to n/c. Kilka razy to czasopismo "podwinelo" mi sie i mam swoje zdanie na temat tej gazety (nie tylko ja).
Swoja wiedze zaczerpnolem z miesiecznika ze znacznie wiekszym autorytetem – Chip.