Antyvirus Avast a poczta wychodzaca.
Mam taki problem z tym avtyvirusem ze jak chce wyslac jakakolwiek poczte za pomoca Outlook Exspres ( probowalam tez z Thunderbidem) musze wylaczyc na ten moment prace tego antivira.
Mam go ustawionego na najnizszy poziom skanowania poczty,wylaczone skanowanie poczty wychodzacej a pomimo to nie moge nic wyslac.Objaw jest taki ze pokazuje stopien wysylania poczty a po paru chwilach wyskakuje informacja o bledzie.Sprawdzilam nr tego bledu i wskazywalo na zle skonfigurowana skrzynke pocztowa .Ponownie wedlug wskazowek utworzylam konto ale caly czas jest ten sam problem.
Prosze pomozcie mi z ta kwadratura kola , albo po prostu zrezygnuje z Avast.Poprzednio mialam NAV i nie bylo problemow a zachcialo mi sie Avasta i mam problemy.
Z gory dziekuje za jakiekolwiek sugestie na ten temat.
Pozdrawiam B :( :( :(
Mam go ustawionego na najnizszy poziom skanowania poczty,wylaczone skanowanie poczty wychodzacej a pomimo to nie moge nic wyslac.Objaw jest taki ze pokazuje stopien wysylania poczty a po paru chwilach wyskakuje informacja o bledzie.Sprawdzilam nr tego bledu i wskazywalo na zle skonfigurowana skrzynke pocztowa .Ponownie wedlug wskazowek utworzylam konto ale caly czas jest ten sam problem.
Prosze pomozcie mi z ta kwadratura kola , albo po prostu zrezygnuje z Avast.Poprzednio mialam NAV i nie bylo problemow a zachcialo mi sie Avasta i mam problemy.
Z gory dziekuje za jakiekolwiek sugestie na ten temat.
Pozdrawiam B :( :( :(
Odpowiedzi: 2
Dziekuje EL NINO za wskazowki .
Zycze Milych Swiat i Nowego Roku.
Pozdrawiam B
Zycze Milych Swiat i Nowego Roku.
Pozdrawiam B
Zobacz czy to nie ten problem z Avastem –> http://www.avast.com/eng/avast_4_changes_my_p.html
Strona 1 / 1