anty vir najlepszy
Czy ktos mi powie jaki jest najlepszy anty vir :?: :?:
Odpowiedzi: 20
raqes:Ja uźywam Pandy – jest super!!
Tez uzywam Pandy. Naprawde dobry program. Wczesniej uzywalem Nortona AV 2003 ale jakos mi sie nie podobal. Kiedys jeszcze dawno dawno temu kiedy nie bylo XP a 98 krolowal mialem Sophos Anti–Virus. To byl program! Zero problemow z wirami! Nawet nie wiem czemu zaczelem uzywac innych... Hmmm moze sie znowu przesiade...
Ja uźywam Pandy – jest super!!
kolejny test paczki wirusów (patrz pierwsza strona postu) za pomocą Symantec AntiVirus Corp. v.9.0.2.1000. (ustawienia domyślne)
zeskanowano 594
wykryto 589
(czyli lepiej o dwa wiruski od Kasperskiego o czym wspomniałem w poscie powyźej)
faktycznie wersja korporacyjna oprócz wiekszych moźliwości ustawień (jest tu co zmieniać )zachowuje się przyzwoicie
pozdro
zeskanowano 594
wykryto 589
(czyli lepiej o dwa wiruski od Kasperskiego o czym wspomniałem w poscie powyźej)
faktycznie wersja korporacyjna oprócz wiekszych moźliwości ustawień (jest tu co zmieniać )zachowuje się przyzwoicie
pozdro
moźna teź zakupić za 28 Kaspersky Home z bazą uaktualnień na 3 miesiące, po tym okresie mieć prawo nabycia rocznej aktualizacji(12 mies.) za 84 zł http://www.kaspersky.pl/products.html?s=home&show=proddet&prodid=34
Darks:A mozecie mi jeszcze powiedzieć co jest lepsze Norton System Works 2004 czy Panda :?:
No Darks chyba sobie cos ostatnio w kulki lecisz
Wez jak nie przegladnij archiwum forum to chociaz testy, porownania AV, ktore znajdziesz w necie
Ponadto przytocz sobie jakies stwierdzenie z forum skierowane do autorow takich postow jak Twoj, bo nie chce sie powtarzac
A mozecie mi jeszcze powiedzieć co jest lepsze Norton System Works 2004 czy Panda :?:
Troche głupio nie :?: Ale waźne źe jest darmo.
Tak trzeba co dwa miesiace reinstalowac Pande. :(
Ej ja kupiłem eksperta z pandą i sie pytam czy pande co dwa miesiące trzeba odinstalować :?:
Hehe... :lol: Darks... No faktycznie te 9zł na dwa miesiace to naprawde gigantyczny wydatek... :twisted:
Darks:Ale tracisz kase na eksperta
Toz to majatek wydac 9zł raz na 2 miesiace :lol: :lol: :lol:
Ale tracisz kase na eksperta
Darks.. Po pierwsze w Ekspercie jestdwumiesieczna wersja Pandy. A sam Ekspert wychodzi co 2 miesiace anie co miesiac. To po pierwsze. Po drugie ja i tak kupuje Eksperta i mam to za darmo.
Nie od dziś wiadomo, źe najlepsze darmowe antywirusy to ... programy komercyjne. Jest w necie triali od groma, do tego dorzucą coś w gazetkach. Moźna spokojnie odpękać cały rok.
w ekspercie jest miesieczna wersja z kluczem i co miesiac trzema kubic eksperta mistrzu :!:
Za płatny trzeba płacić Darks. :wink:
A tak na marginesie to uzywam teraz komercyjnego – Pandy. No ale nic za niego nie płaciłem bo w Ekspercie jest pełna wersja. :D
A tak na marginesie to uzywam teraz komercyjnego – Pandy. No ale nic za niego nie płaciłem bo w Ekspercie jest pełna wersja. :D
Ja sie przerzucilem na nortona mialem avasta .Avast wpuscił mi 6 wirus i ich nie znalazł .Zainstalowałem nortona i bez problemu usunął wirusiki.rzeczywiście avast jest najlepszym darmowym ale nie lepiej jest spróbowac platnego :?:
El Nino nie masz racji. Wklejaj sobie co chcesz, ale Avast jest najlepszym darmowym softem amtywirusowym. Przez rok go uzywalem i wszystko mi wykrywal. Nie mialem zadnych problemów. Innych tez probowałem jednal puszcaly mi wirusy. Kazdy antywirus pusci jakeigos wirusa. Ale kombinacja Avast + zdrowy rozsadek to pewnosc, ze sie nic nie złapie. Jak ktos łazi po necie w poszukiwaniu wrednych wirusów to jego sprawa. Zaden antywir nie pomoze na głupotę. Najlepsdzym zabezpieczeniem jest zdrwoy rozsadek uwazam i troche doswiadczenia. :wink:
Witam
Własnie dziś zainstalowałem Kaspersky Anti–Virus Personal PL v 5.0.156.
Pobrałem pliczek z wirusami i na 594 obiektów wykryto 587 i usunięto 587.
...a tak przy okazji czy wiecie jak ustawic w FlashGet aby współpracował z Kasperskim.
Wcześniej Norton czy NOD32 dało się zegrać (wskazać plik exe i było automatyczne skanowanie sciągnietych plików.
Teraz niestety ta metoda szwankuje :evil:
Własnie dziś zainstalowałem Kaspersky Anti–Virus Personal PL v 5.0.156.
Pobrałem pliczek z wirusami i na 594 obiektów wykryto 587 i usunięto 587.
...a tak przy okazji czy wiecie jak ustawic w FlashGet aby współpracował z Kasperskim.
Wcześniej Norton czy NOD32 dało się zegrać (wskazać plik exe i było automatyczne skanowanie sciągnietych plików.
Teraz niestety ta metoda szwankuje :evil:
Ales teraz przypierdzielil :P .fidelio:Avast (...) Jest pewny i nie puszcza virów.
Przeczytaj post wyzej i powiedz czy wkleic Ci linki do tematow z logami HJ pokazujacymi zainstalowanego Avasta i kupe smieci, czy sam poszukasz ?