Anty dialery
Na www.antywirus.note.pl
są do wyboru darmowe programy blokujące dialery.
Pozdrawiam.
są do wyboru darmowe programy blokujące dialery.
Pozdrawiam.
Odpowiedzi: 10
tire:na stałym łączu ISDN
A od kiedy ISDN jest łączem stałym?
Jest to zwykła linia telefoniczna, która realizuje połączenie cyfrowo.
A czy dialery "działają" na neo+?
A czy dialery "działają" na neo+?
Czyli gniazdko telefoniczne tylko?
Mój operator ISDN na pytanie,czy moźliwe jest przekierowanie połączenia na stałym łączu ISDN [przez dialera ] rzecze,źe owszem.W połączeniu krajowym,nie. Ale w zagranicznym,tak.
Więc jak to jest? :?
Mój operator ISDN na pytanie,czy moźliwe jest przekierowanie połączenia na stałym łączu ISDN [przez dialera ] rzecze,źe owszem.W połączeniu krajowym,nie. Ale w zagranicznym,tak.
Czyli gniazdko telefoniczne tylko?
Tak!
tak na marginesie : te programy sa zagrozeniem tylko dla tych ktorzy uzywaja modemow, czy tak?
tak na marginesie : te programy sa zagrozeniem tylko dla tych ktorzy uzywaja modemow, czy tak?
Witam
Tez ciekawa informacja ze nowy mks vir2003 ma miec wbudowaną funkcje usuwania dialerów. Więcej na www.mks.com.pl Najwyrazniej te programik stają sie bardzo powaznym problemem w sieci.
Tez ciekawa informacja ze nowy mks vir2003 ma miec wbudowaną funkcje usuwania dialerów. Więcej na www.mks.com.pl Najwyrazniej te programik stają sie bardzo powaznym problemem w sieci.