anty...
dla leniuchow i prawych ludzi polecam stronke z darmowymi programami antyvirusowymi... :wink:
http://www.antywirus.note.pl/
http://www.antywirus.note.pl/
Odpowiedzi: 7
ja tam mam pakiecik nortona 2002, na lamera starczy a hakera i tak nie zatrzyma :D
ja tam mam pakiecik nortona 2002, na lamera starczy a hakera i tak nie zatrzyma :D
Przecieź B3TON mówi źe jest kompletnie niezapezpieczony, ja tam mam tylko jednego (nie jak niektórzy po kilka) antywira i firewalla. I to wszystko.
BTW siedzę za routerem postawionym na linuxie.
BTW siedzę za routerem postawionym na linuxie.
czasem pozory myla i wtedy dopiero jest panika, nigdy nie mow ze jestes dobrze zabezpieczony , bo sie znajdzie magik ktory to obejdzie , a wiecie polak potrafi :wink:
po co wy tak panikujecie!!!
dostaliscie swira na punkcie lamerow???
ja tam jestem po formacie i winda jest gola i mi jest z tym dobrze – firewalla mam nawet wylaczonego i nie mam zadnego antivira (jedynie adaware mam zeby mi kompa nie mulilo przez spyware – to jest wszystko co posiadam z programow zabezpieczajacych )
ja tam jestem po formacie i winda jest gola i mi jest z tym dobrze – firewalla mam nawet wylaczonego i nie mam zadnego antivira (jedynie adaware mam zeby mi kompa nie mulilo przez spyware – to jest wszystko co posiadam z programow zabezpieczajacych )
po co wy tak panikujecie!!!
Jest po prosu the best. Duźo poptrzebnego softu do obronienia kompa przed wirami, trojanami, hacerami, spyware i inne źeczy do obrony przed innymi gazami :D
Strona 1 / 1