Antivirus Scan !!!!!!!!
Witam. Dzis odinstalowalem Avanta i zainstalowalem Nortona 2004. Chcialem zeskanowac kompa ale niestety sie juz nie dalo. Probowalem online rowniez sie nie da. Jak ktos wie co sie stalo prosze o pomoc.
Odpowiedzi: 6
Cześć
Spróbuj tego antyvira Kaspersky 4.5.0.94 i zrób update mi pomógł gdy Norton 2004 PROF i inni zawiedli.
POZDRO
Spróbuj tego antyvira Kaspersky 4.5.0.94 i zrób update mi pomógł gdy Norton 2004 PROF i inni zawiedli.
POZDRO
to raczej nie wina avasta sproboj go zainstalowac i odinstalowac jeszcze raz zrestartuj kompa zanim wrzucisz nortona
:shock:
chodzi o avast www.avast.com
czy avant www.avantbrowser.com :P
:shock:
chodzi o avast www.avast.com
czy avant www.avantbrowser.com :P
Nawet nie moge wlaczyc Windows Update a do wczoraj wszystko dzialalo dobrze. Moze cos z kluczem systemowym??? Co do komunikatu to nie ma zadnego. Gdy na przyklad wlaczam Pande online to otwiera sie pusta strona. Z innymi podobnie. Natomiast po zainstalowaniu Nortona Niby ok ale gdy go uruchamiam nic w nim nie dziala. Nie da sie zeskanowac ani nic ustawic, wiec sytuacja tez podobna.
Moźe podaj więcej szczegółów? Komunikat jakiś wyświetla? Bo samo "nie da sie" wiele nie mówi...
BTW: Kaźdy Skaner On–Line, z którym się spotkałem, działa bez względu na antywirusa w systemie.
BTW: Kaźdy Skaner On–Line, z którym się spotkałem, działa bez względu na antywirusa w systemie.
jonbob:Grzassman:Witam. Dzis odinstalowalem Avanta i zainstalowalem Nortona 2004. Chcialem zeskanowac kompa ale niestety sie juz nie dalo. Probowalem online rowniez sie nie da. Jak ktos wie co sie stalo prosze o pomoc.
spróbuj wyczyścić rejestr po starym wirusie
znaczy sie po antywirusie
Grzassman:Witam. Dzis odinstalowalem Avanta i zainstalowalem Nortona 2004. Chcialem zeskanowac kompa ale niestety sie juz nie dalo. Probowalem online rowniez sie nie da. Jak ktos wie co sie stalo prosze o pomoc.
spróbuj wyczyścić rejestr po starym wirusie
Strona 1 / 1