AntiVir Personal Edition
moze ktoś coś wie na temat tego programu nie moge od 2 tygodni uaktualnić bazy danych ani wejść na strone tego programu www.free–av.com czyźby to koniec tego programu???
Odpowiedzi: 19
dzięki za rady ciekawe kto przesuwa ten topic na dół wrrrrrrrrrrrrrrr.....
kriz30:no no musze przyznać ze avast mnie przekonał jest o wiele lepszy od antyvira personal
na dzień dobry wykrył mi parę paskudztw których nie widział antyvir jest bardziej funkcjonalny i bardzo ładny graficznie i przede wszystkim bardziej skuteczny
Cieszę się, źe Avast przypadł ci do gustu. Mam dla ciebie praktyczną radę – jeśli nie jesteś pewien rezultatów, przeskanuj komputer czymś mocniejszym, (choćby skanerem online RAV albo House Call). To rada od serca, naprawdę.
no no musze przyznać ze avast mnie przekonał jest o wiele lepszy od antyvira personal
na dzień dobry wykrył mi parę paskudztw których nie widział antyvir jest bardziej funkcjonalny i bardzo ładny graficznie i przede wszystkim bardziej skuteczny
oki dzis wymieniam na avasta zostalem przekonany
kietek:a jest jakis w miare nowy ranking antywirusów ktory potwierdzi tą bardzo wysoka pozycje avasta? jesli tak to prosze o link :)
Zajrzyj np. na http://www.virusbtn.com/vb100/archives/products.xml?table . Tam jest test kilku programów, nie tylko Avasta firmy Alwil.
Zgadzam się Tire ten seksowny głos.... :P :D Mnie uwiódł od razu, hehe... :lol:
a jest jakis w miare nowy ranking antywirusów ktory potwierdzi tą bardzo wysoka pozycje avasta? jesli tak to prosze o link :)
I....ten seksowny głos panienki :D
Jak na razie,Avast jest w czołówce europejskiej.
Jasne,źe znacznie lepszy od AntiVir PE 6.
Poza tym,ma opcję boot–time–scan.
Jak na razie,Avast jest w czołówce europejskiej.
Jasne,źe znacznie lepszy od AntiVir PE 6.
Poza tym,ma opcję boot–time–scan.
Polecam Ci Avasta. :) Wczesniej miałem Personal Antivira, ale jest to soft gorszy od Avasta.
Po pierwsze przepuszczał mi czasem wirusy. :( Avast jest niezawodny(mam go od 5 miesiecy). :)
Po drugie Personal Antivir ma niewygodny system, sciagania aktualizacji. :( Avast ma o niebo lepszy.
Poza tym Avast ma wbudowaną ochronę przed wirusami w p2p, emailach. No i jest po polsku. :D
Takze polecam Ci Avasta. To pierwdzy darmowy antywirus, z którego jestem zadowolony. :!:
Po pierwsze przepuszczał mi czasem wirusy. :( Avast jest niezawodny(mam go od 5 miesiecy). :)
Po drugie Personal Antivir ma niewygodny system, sciagania aktualizacji. :( Avast ma o niebo lepszy.
Poza tym Avast ma wbudowaną ochronę przed wirusami w p2p, emailach. No i jest po polsku. :D
Takze polecam Ci Avasta. To pierwdzy darmowy antywirus, z którego jestem zadowolony. :!:
jus jest oki pobralem aktualizacje w sumie zastanawiam sie nad instalacją avasta ale nie chce mi sie robic rewolucji w kompie chyba ze ktoś mnie przekona hehe ze avast jest o niebo lepszy pozdrawiam
Pod Windows Server 2003 nie da się zainstalować
kriz30:jak ktoś bedzie miał nowe informacje to niech da znać bo nie mam aktualizacji od tygodnia i zastanawiam sie czy nie przejść na AVASTA pozdrawiam
Podobno jest to najlepszy darmowy program antywirusowy. W dodatku po polsku.
Mój kolega po mojej rekomendacji sobie go pare dni temu zainstalował i jest z niego zadowolony. Intrygują go te poruszające się w trayu ikony tego programu... :D
Więc moźe Tobie teź przypadnie do gustu.
POZDRAWIAM, Pawek
W tej chwili własnie pobieram automatyczną, ale i na ich stronie widziałem , źe są w postaci plików do wzięcia.
Tylę, źe bardzo wolno to idzie, a i samo łaczenie trwa dość długo.
Tylę, źe bardzo wolno to idzie, a i samo łaczenie trwa dość długo.
jak ktoś bedzie miał nowe informacje to niech da znać bo nie mam aktualizacji od tygodnia i zastanawiam sie czy nie przejść na AVASTA pozdrawiam
ano juź dziś nie wchodzi
coś u nich z serwerem pewnie
moźe mają mydooma
hehe
coś u nich z serwerem pewnie
moźe mają mydooma
hehe
Od wczoraj rzeczywiście jest jakiś problem z serverem, ale do przedwczoraj aktualizacje chodziły bez przeszkód.
Update – server juź działa.
Update – server juź działa.
Ja na podaną stronę wejść nie mogę. O aktualizacjach się nie wypowiadam, poniewaź nie mam tego programu.
ale czy mozesz wejsc na strone www.free–av.com ?? bo ja nie próbowałem na 2 kompach
u mnie aktualizacje dzialaja normalnie
moze instalowales ostatnio jakiegos firewalla??
moze instalowales ostatnio jakiegos firewalla??
Strona 1 / 1