Anonimowe maile cdn....

Nie zgadzam się z oskarźeniem o spamowanie i zamkończenie tematu http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=21955&sid=c247ed5ecc070a147126c768311f5b8e

Jak najbardziej jestem przeciwko spamerom. KILL THE SPAMER.

Chodzi mi o to źeby było wiadomo z jakiego adresu email był wysłany list i w razie czego adresat mógł odpisać na maila ale źeby nie był znany mój adres IP

Chcę sie tylko dowiedzieć czy jest taka moźliwość w outlooku lub The Bat.

Jak bym chciał sie zająć spamowaniem to na pewno nie szukał bym pomocy na tym forum a skupił bym sie na serwisach związanych z HACK i chociaźby takimi programami jak Unabomber. Uwaźam źe oskarźenie EL NINO było bezpodstawne i na następny raz niech dokładniej zapozna się z opisywanym przez ludzi zagadznieniem i dopiero podejmie decyzję o zamknięciu danego wątka.

Odpowiedzi: 1

jwachol:
Uwaźam źe oskarźenie EL NINO było bezpodstawne i na następny raz niech dokładniej zapozna się z opisywanym przez ludzi zagadznieniem i dopiero podejmie decyzję o zamknięciu danego wątka.
Kolego, nie wiem jak inni, ale ja po przeczytaniu Twojego posta w zamknietym temacie doszedlem do takiego a nie innego wniosku. No chyba ze przez takie sformulowania ktorych tam uzyles, rozumiesz zupelnie cos innego. Skoro piszesz, ze:
– "Chciałbym wysłac anonimowe maile ...", to znaczy to dokladnie to co napisales – ANONIMOWE, bez nadawcy, bez zrodla wysylki
– "outlook wysyła wraz z mailem nr IP mojego komputera", to znaczy ze chcesz sie ukryc przed odbiorca
– "nie moźna z niego wysłac wiekszej liczby maili", to znaczy ze mozna juz mowic o spamie

Jesli jest inaczej, to moze trzeba sie nauczyc dokladniej formulowac swoje mysli, aby przelac je na "papier" ?
EL NINO
Dodano
28.09.2004 12:03:58
jwachol
Dodano:
28.09.2004 00:19:52
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1