Anonimowe maile.

Chciałbym wysłac anonimowe maile ale odpada program AnoMail gdyź nie moźna z niego wysłac wiekszej liczby maili z róźnych kont na raz.
Program outlook wysyła wraz z mailem nr IP mojego komputera oraz nazwę uźytkownika aktualnie zalogowanego w windows XP.
Zmieniłem klienta pocztowego na The Bat ale on równierz wysyła numer IP (ale bez nazwy zalogowanego uźytkownika)
Prubowałem z anonimowymi serwerami proxy, Explorer działa dobrze na proxy (nie pokazuje mojego IP) ale programy pocztowe nadal wysyłają mój prawdziwy IP.

Jest moźe na to jakas rada.
Dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam.

Odpowiedzi: 3

Przyjacielu, sadze ze zakladajac taki temat i proszac o pomoc w takiej sprawie troche przeginasz. W dziale tym niejednokrotnie probowano pomoc pozbyc sie niechcianych maili, tzw. spamu.
Ty zas szukasz kurtyny dla ukrycia swoich namiarow. Dlaczego ? Czyzby te maile nie byly oczekiwane przez odbiorcow ?
Wybacz, ale jezeli tak, to moge Ci tylko odpisac: "poszedl stad" :evil: .
EL NINO
Dodano
27.09.2004 21:10:56
Dziekuja za tak szybką odpowiedz.

Adrest proxy na podanej przez Ciebie stronie sprawdzilem prawie wszystkie. Rzaden z nich nie ukrywa mojego adresu IP gdy wysyłam maila z programu outlook lub The Bat. IP jest zmienione gdy wysyłam maila za strony na ktorej mam konto np www.poczta.fm z tym ze strasznie dlugo otwierają sie strony na tych serwerach proxy a chodzi mi o wysłanie około 15 maili na raz w czasie ok 1 minuty. W outlooku najpierw pisze maile i przenosze je do skrzynki nadawczej a potem naciskam tylko wyslij i odbierz wszystkie i lecą w polske wszyskie na raz a ze strony to bym chyba stracil 30 minut.
jwachol
Dodano
27.09.2004 20:53:04
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ale zapamiętaj źe całkiem anonimowo nie wyślesz z komputera nic, tylko przeciętnemu kolesiowi utrudnisz swoją identyfikację. Informacje o wszystkim co wysyłasz/odbierasz są logowane i pamiętane przez jakiś czas na wszystkich serwerach pośredniczących
sapero
Dodano
27.09.2004 20:29:49
jwachol
Dodano:
27.09.2004 20:13:01
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1