Ankieta na najbardziej lubianego usera forum.centrumxp.pl
Niech kazdy podaje tutaj swoj typ na najelpszego uzytkownika tego forum. Moze to byc Admin,Mod, albo kazdy uzytkownik niezaleznie od rangi. Zobaczymy kogo lubicie najbardziej. Podawajcie do swojego typu male uzasadnienie.
Odpowiedzi: 20
EL NINO:Znaczy co ? Niby ja dostalem liszaje ? Nie dostalem kurna, bosmy sie nie calowali :mrgreen: .Rebe:Znowu swoje przypadłości zakaźne innym przypisujesz ?
Cienki z czytania ze zrozumieniem jesteś.
Zaś co do tych Twoich zapewnień to ......a pocałuj Ty mnie w dupę :lol:
A ja lubię wszystkich(no, prawie) a szczególnie Rebe, EL NINO, Slayera, gusioo, Wiewia, Bobiego, wojtta, damiancore, Kubę, gierasa, Lię, adika, spiderko, MetaVirusa, coyota, Overa, brtx, mettala, aligatora, Ada$ia, Pana i pastucha.....
Znaczy co ? Niby ja dostalem liszaje ? Nie dostalem kurna, bosmy sie nie calowali :mrgreen: .Rebe:Znowu swoje przypadłości zakaźne innym przypisujesz ?
EL NINO:Lia caluj, byle nie Rebego. Pozniej jakich liszajow dostaniesz :mrgreen: .Lia:Buziaczki chłopy! :*
Znowu swoje przypadłości zakaźne innym przypisujesz ?
To juź monotonne isę robi :mrgreen:
Racja. Gusław to pierwsza Menda tego forum :mrgreen: .jacekmus:Ja lubię Gusława [gusioo]
Lia caluj, byle nie Rebego. Pozniej jakich liszajow dostaniesz :mrgreen: .Lia:Buziaczki chłopy! :*
Rebe:PS.
gusioo– nie tak spromnie, bo jeszcze paru swoich "zalet" nie dopisałeś. Których? – w archiwum znajdziesz :P :wink:
Wiem – to te główne, a z resztą to racje masz, w archiwum więcej jest.
Lia:jacekmus:Ja lubię Gusława [gusioo],
A ja tesz go lubię, bo pomaga mi w moich zmaganiach z linuxem i jest baardzo cierpliwy.
Poza tym mogę równieź wymienić Spiderka, ElNina i Rebe.
Buziaczki chłopy! :*
Córuś :wink: – z tym wymienianiem to moze sobie daruj, bo co prawda istnieja "nowsze modele",ale ..... :mrgreen:
PS.
gusioo– nie tak spromnie, bo jeszcze paru swoich "zalet" nie dopisałeś. Których? – w archiwum znajdziesz :P :wink:
jacekmus:Ja lubię Gusława [gusioo],
A ja tesz go lubię, bo pomaga mi w moich zmaganiach z linuxem i jest baardzo cierpliwy.
Poza tym mogę równieź wymienić Spiderka, ElNina i Rebe.
Buziaczki chłopy! :*
jacekmus:Ja lubię Gusława [gusioo], bo pomaga mi przy początkach programowanmia
Nie potrzebnie wymieniasz mnie.
Ja wstrętny jestem i nic nie potrafię, debil i lamer ot co.
Ja lubię Gusława [gusioo], bo pomaga mi przy początkach programowanmia
TicTac:Ja tam szanuje El Nino i Rebe za ciekawe odpowiedzi :):):):)
no no ta dwójka to mistrzostwo świata :wink:
MetaVirus – zawsze pomoźe nie tylko mi ale teź innym userom na forum.
Ja tam szanuje El Nino i Rebe za ciekawe odpowiedzi :):):):)
EL NINO:Ze jestesta jako te wrzody ? Wiadomo ze od dawna :P :P .
Nie nie nie, chodzi o to źe lubisz tirego :P :P :P
IMO nikt tu zielonych nie poniza :wink:Wolumin:Ja lubię Spiderko bo jest zawsze pomocny jeźeli chodzi o sprzęt i nigdy nie poniźa "zielonych" jak inni. Adik154 teź jest spoko.
Ja lubię Spiderko bo jest zawsze pomocny jeźeli chodzi o sprzęt i nigdy nie poniźa "zielonych" jak inni. Adik154 teź jest spoko.
Gdyby Gusioo nadal uczestniczył w źyciu forum to bym go wytypował, ale źe opuścił nasze szeregi toteź musze wytypowac kolejego w rankingu :mrgreen:
:arrow: Spiderko
IMO temat do... :)
:arrow: Spiderko
IMO temat do... :)
Damiancore jedyny napisał kogo lubi i uzasadnił to.
Ja lubię Bobi'ego(za jego ogromny wkład, przeogromną cierpliwość i za jego stalowe nerwy).
BTW
Cześć Bobi :mrgreen: :mrgreen:
PS do reszty ludu:
Nie obraźajta sie, źe Was ten zaszczyt nie sięgnął :wink:
.:EDIT:.
Oczywiście, szanuję bardzo wielu uźytkowników tego forum.
BTW
Cześć Bobi :mrgreen: :mrgreen:
PS do reszty ludu:
Nie obraźajta sie, źe Was ten zaszczyt nie sięgnął :wink:
.:EDIT:.
Oczywiście, szanuję bardzo wielu uźytkowników tego forum.
MetaVirus:Under:A mnie kto lubi???????? :( :( :( :( :(
Pewnie mama :D
A z forum???/