ANASIL

Czy ktos z Was posiada moze opis do tego programu po polsku lub polska ver?jezeli takowa jest :)

A moze znacie jakies prostsze programy do monitoringo LANa oraz przejmowania i podgladania pulpitu??

Odpowiedzi: 8

Hmmm czy mi sie wydaje czy tu byl wpis apropo WINROUTE LITE? :shock: :shock: :shock: :shock: Dlaczego go teraz nie widze? :? :shock:

BTW WinRoute to jesze nie to :? JA szukam czegos aby KICK–nąć :wink: kogos kto sie zaloguje na mojego kompa a mnie to odpowiadac nie bedzie :wink:
poskus
Dodano
03.10.2003 19:52:08
poskus:
Czy ktos z Was posiada moze opis do tego programu po polsku lub polska ver?jezeli takowa jest :)

A moze znacie jakies prostsze programy do monitoringo LANa oraz przejmowania i podgladania pulpitu??

Rowniez mnie interesuje spolszczenie tej wersji lub jakikolwiek help
–Szpila–
Dodano
03.10.2003 02:40:08
Narazie jeszcze nie szukalem, bo walczylem z Xpkiem :evil: Nie wiem co sie stalo ale nie zapamietywal ustawien folderow! :roll: pamietam jak to juz w 95 sie robilo....wiec musialem od nowa z ghosta..ehhhhh :? Jak tylko cos znajde dam znac!
Pozdrawiam :)
poskus
Dodano
02.10.2003 23:15:20
O fajnie by bylo jak bys cos znalazl i zapodal, szczegolnie do banowania IP w sieci itp. (chodzi o najzwyklejszy do tego soft, nie jakies skomplikowane badziewie).

Jak ja cos znajde to rowniez przekaze :)
Flaws
Dodano
02.10.2003 22:26:49
No wlasnie...ja tez na poczatku mialem ERROR :? Co do tego Sharemon–a to Hmmm w tym to juz w ogole kickow nie ma chyba wiec zostane przy Watcher:) jak znajde jakas inna ver Watcher to dam znac
Pozdrawiam...
poskus
Dodano
02.10.2003 01:19:10
Jezeli znasz sie to wytlumacz mi na czym tu polega opcja KICK??? teoretycznie na "wywaleniu" ale jak sobie tak KICK–am to nic sie nie dzieje...a moze nie widze?

Masz racje – opcja ta sluzy do wykopania w chwili ktorej tylko zechcesz danego uzytkownika zalogowanego na twoim kompie, masz tez racje ze ta opcja cos nie dziala (przynajmniej mi, noi teraz tobie). Wydaje mi sie ze moze ta wersja jest jakas uszkodzona czy cuss (raz nawet jakiegos errora mialem wiec nie wykluczone) a moze poprostu tez cos zle robie chociaz nie wydaje mi sie bo tam zabardzo nie ma co zle zrobic ...
Flaws
Dodano
02.10.2003 01:11:17
No wlasnie:) zainstalowalem watchera i nie wiem czy to all dzial :? Jezeli znasz sie to wytlumacz mi na czym tu polega opcja KICK??? teoretycznie na "wywaleniu" ale jak sobie tak KICK–am :lol: to nic sie nie dzieje...a moze nie widze? :roll: :wink:
poskus
Dodano
01.10.2003 22:49:48
Ja polecam wspomniane we wczesniejszych postach programy :

Sharemon – http://www.hostear.com/download/Sharemon.exe
NETWATCHER PRO ... – http://cerber1978.webpark.pl/nwp22.zip

Programy sa proste w obsludze i chyba maja to czego poczesci szukasz.
Flaws
Dodano
01.10.2003 22:27:26
poskus
Dodano:
30.09.2003 22:54:51
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1