america's army. help
ściągnąłem gre america's army ze strony megapliki.pl i gdy próbuję odpalić to wyskakuje okno:
americasarmy220_NVIDIA.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu win32.
americasarmy220_NVIDIA.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu win32.
Odpowiedzi: 18
Mi tez sie udało!
wreszcie udalo mi sie zarejestrowac :D zaraz po zarejestrowaniu sie dostalem maila "Welcome To AA"
Dzięki za linka napewno skorzystam. Dlaczego nie chce sie rejestrować? Nie wiem, pewnie mają kłopoty z serwerem albo poprostu serwer jest bardzo przeciąźony i nienadąźa z wysyłaniem. Pozostaje nam tylko czekać.
UPDATE:
Mam jeszcze jedną propozycje źeby ktoś kto nie ma problemów z rejestracją załoźył konto za mnie i przesłał mi dane na gg. Byłbym bardzo wdzięczny jesli ktos pomógłby mi w tej sytuacji.
Pozdrawiam Damian
UPDATE:
Mam jeszcze jedną propozycje źeby ktoś kto nie ma problemów z rejestracją załoźył konto za mnie i przesłał mi dane na gg. Byłbym bardzo wdzięczny jesli ktos pomógłby mi w tej sytuacji.
Pozdrawiam Damian
Ja sciagnelem ta piekna gierke z http://allprograms.net/download.php?id=007001 jest to 4 gra od gory :] I przy okazji: czy ktos nie wie czemu nie docieraja do mnie powiadomienia o rejestracji?? jak wyzej pisalem jush rejestrowalem sie 5 razy i jeszcze ani jednego powieadomienia nie dostalem :cry:
Proszę dajcie mi wsazówki skąd ściągnąć tą grę źeby działa. Ten link wyźej który podał Mervin u mnie nie działa.
Z góry dzięki
Z góry dzięki
Ja jush mam tego dosc zarejestrowalem sie na cztery rozne konta, od wczoraj nie dostalem zadnych odpowiedzi, moze cos im sie zdupilo na serwerku:?. Moze ktos jeszcze sie sprobuje zarejestrowac i wtedy sie okaze czy ja to zle robilem, czy moze cos im padlo :wink:
no wlasnie. to jest coś popieprzone. ja mialem tak samo jak bishamon. nic nie przychodzi na skrzynke.nie wime o co tu chodzi. mam teraz zalozone konto ale treningu nie moge przejść. to jakiś kit. ludki mi nie spadają ze statywów w mout(cos takiego0w ostatniej misji w basic trening. dalem sobie z juz spokoj.
Ja mam podobny problem z tym mailem. Zarejestrowalem sie jush chyba 4 dni temu i nadal nic nie widze na skrzynce od nich, wiem ze napisalem dobre dane i maila :( pozatym mam konto na o2.pl i opcje antyspam mam nieaktywowana :? Wiec co tu moglem zle zrobic :cry:
klonpiotr:no właśnie nie mogę załoźyć tego konta. próbuje ale nie chce mi skończyć po finishu tylko zaczyna od nowa. a na mailu nie ma wiadomości od nich źeby się zalogować!
Jest jeszcze taka sprawa jeśli masz na mailu antyspam np. tak jak ja na o2.pl to lepiej go wyłącz bo nie dojdzie. Miałem to samo i jeszcze przy rejestracji musisz wpisać adres email i zaznaczyć Receive Newsletter... Powinno byź dobrze :D Pisz co się dzieje...
No nie bardzo Klonpiotr wiem o co chodzi :D Moźe coś źle zrobiłeś. Najlepiej będzie jak Ci wytłumaczę całe logowanie od początku. :arrow: Wchodzisz na stronę
americasarmy.com w prawym górnym rogu masz your account klikasz na to. Następnie klikasz na register account. Później wypełaniasz tą stronę :P I powino być dobrze. :idea: Po zarejestrowaniu musisz uruchomić konto. Aby to zrobiź musisz wejść na maila i tam będziesz miał list z americas army. Klikniesz na link i wszystko będzie zrobione.Zanim zaczniej grać na serwerach przez neta musisz przejść treningi.Oczywiście ie wszystkie...Po kaźdym zaliczonym treningu musisz wpisać swoje hasło i swój login.Pamiętaj źe hasło musisz wpisywać wielkimi literami inaczej nie pójdzie...Będziesz musiał zrobić treningi medyczny i special forces. Trzeba w nich wypełniać testy. Są one po angielsku i to jest utrudnienie. Miałem je spolszczone ale i tak to nic nie dało. Jak bęziesz miał z znimi proble my to napisz mi na GG albo PW wyślę Ci wtedy odpowiedzi :D Pisz nawet jak będziesz miał inne problemy.Bedziesz pewnie musiał zciągnąć i zainstalować patcha bo juź kilka ich wyszło. Zanim zaczniesz grać musisz duźo zrobić ale niech Cię to nie zniechęci. Jak się zarejestrujesz napisz mi jaki masz login. Moźe Cię znajdę.Ja jestem
[N.S.F][W]ebster
Pozdro. :D
americasarmy.com w prawym górnym rogu masz your account klikasz na to. Następnie klikasz na register account. Później wypełaniasz tą stronę :P I powino być dobrze. :idea: Po zarejestrowaniu musisz uruchomić konto. Aby to zrobiź musisz wejść na maila i tam będziesz miał list z americas army. Klikniesz na link i wszystko będzie zrobione.Zanim zaczniej grać na serwerach przez neta musisz przejść treningi.Oczywiście ie wszystkie...Po kaźdym zaliczonym treningu musisz wpisać swoje hasło i swój login.Pamiętaj źe hasło musisz wpisywać wielkimi literami inaczej nie pójdzie...Będziesz musiał zrobić treningi medyczny i special forces. Trzeba w nich wypełniać testy. Są one po angielsku i to jest utrudnienie. Miałem je spolszczone ale i tak to nic nie dało. Jak bęziesz miał z znimi proble my to napisz mi na GG albo PW wyślę Ci wtedy odpowiedzi :D Pisz nawet jak będziesz miał inne problemy.Bedziesz pewnie musiał zciągnąć i zainstalować patcha bo juź kilka ich wyszło. Zanim zaczniesz grać musisz duźo zrobić ale niech Cię to nie zniechęci. Jak się zarejestrujesz napisz mi jaki masz login. Moźe Cię znajdę.Ja jestem
[N.S.F][W]ebster
Pozdro. :D
no właśnie nie mogę załoźyć tego konta. próbuje ale nie chce mi skończyć po finishu tylko zaczyna od nowa. a na mailu nie ma wiadomości od nich źeby się zalogować!
no właśnie nie mogę załoźyć tego konta. próbuje ale nie chce mi skończyć po finishu tylko zaczyna od nowa. a na mailu nie ma wiadomości od nich źeby się zalogować!
a zalozyles konto na http://login.americasarmy.com/ :?:
mam juź ściągnięte aa, ale jak chce grac to trzeba sie zalogowac. loguje sie ale nie moge grac bo znowu chce mnie logowac. jak sie loguje dochodze do finish i jak klikam to wyskakuje mi znowu od poczatku logowanie. nie wiem co zrobic?
klonpiotr:to jest pełna wersje tej gry. bo w URl jest napisane demo
Zciągnij lepiej z oficjalnej stronki.Gram juź w Americas Army Operations od jakiegoś czas i nie takie błędy się widywało. Jak zciągniesz z oficjala to będzie dobrze. :D :D :D No koźystając z okazji chciałbym wszystkich namówić do grania w AAO...
Pozdrowienia ... :P
Pelna :lol:
To co wiem to nie mam demo AAO (wiem bo dluuugo gralem w to 8) )
To co wiem to nie mam demo AAO (wiem bo dluuugo gralem w to 8) )
to jest pełna wersje tej gry. bo w URl jest napisane demo
Sciag z officjalnej strony masz tu LINK
tesh mialem taki blad i sciagnolem z tamtad i pomoglo :wink:
tesh mialem taki blad i sciagnolem z tamtad i pomoglo :wink:
Strona 1 / 1