Americans Army

mam male pytanko :lol: o co tak wlasciwie chodzi w misji treningowej basic trening MOUT :roll: . wrzucam flesha,wchodze zabijam tekturki :P i nic dzwi zamkniete!?? Jesli ktos wie jak to przejsc bede wdzieczny.

Odpowiedzi: 20

Zajrzyj tutaj – www.americasarmy.pl/forum
VariatTHC
Dodano
24.02.2005 03:49:04
Mam jeszcze pytanie do osób które grają w AA na Linuksie i na Windowsie. Na którym z tych obu systemów gra jest wydajniejsza? Chodzi mi raczej o uźytkowników którzy mają słabsze komputery.
A drugie mije pytanie to czy wiecie kiedy wyjdzie AA v2.3 na Linuxa??
Z góry dzięki za odpowiedzi
Damianos
Dodano
23.02.2005 17:07:36
Wszyscy o tej grze mówią, źe jest taka niezła, więc i ją postanowiłem siągnąć i muszę przyznać, źe po kilku chwilach gry AA wydaje się być bardzo wciągającą i grywalną grą. :P
Venom333
Dodano
23.02.2005 12:28:13
Zrobiłem tak źe poprostu przeszedłem następny trening i zapisałem wynik na serwerze i wszystkie dane które na nim były zapisane uaktualniły sie i snajper sie odblokował. Juź nawet udało mi sie przejść trening snajperski :D . Innym teź radze tak zrobić jak ja rozwiązałem ten problem, a powinno być ok.
Damianos
Dodano
22.02.2005 21:53:46
Damianos:
Zaraz coś mnie sieknie. Normalnie troche mnie juź denerwuje ta gra. W pierwszym treningu (to co się w te tarcze wyskakujące strzela) ustrzeliłem 36 ziomów. Na stronie www.americasarmy.pl napisane jest źe taki wynik pozwala na wzięcie udziału w treningu snajperskim, ale u mnie jest inaczej. Trening jest zablokowany, a mój wynik zapisałem na 100% bo sprawdzałem na serwerze. O co chodzi?
Mam wersje 2.3.0 gry.

UPDATE:
Musze jeszcze dodać źe po skończonym treningu pokazało mi sie okienki z napisem "Expert Marksman" co oznacza źe moge wziąć udział w treningu snajperskim. No ale *** bo jest zablokowany. Moźe wiecie o co chodzi?

UPDATE2:
Juź sobie poradziłem.

To jest błąd gry , trzeba otworzyć ten trening poleceniem w konsoli – open M82_Range czy jakoś tak , niepamiętam dokładnie :cry:
VariatTHC
Dodano
22.02.2005 18:55:56
Damianos:
Zaraz coś mnie sieknie. Normalnie troche mnie juź denerwuje ta gra. W pierwszym treningu (to co się w te tarcze wyskakujące strzela) ustrzeliłem 36 ziomów. Na stronie www.americasarmy.pl napisane jest źe taki wynik pozwala na wzięcie udziału w treningu snajperskim, ale u mnie jest inaczej. Trening jest zablokowany, a mój wynik zapisałem na 100% bo sprawdzałem na serwerze. O co chodzi?
Mam wersje 2.3.0 gry.

UPDATE:
Musze jeszcze dodać źe po skończonym treningu pokazało mi sie okienki z napisem "Expert Marksman" co oznacza źe moge wziąć udział w treningu snajperskim. No ale *** bo jest zablokowany. Moźe wiecie o co chodzi?

UPDATE2:
Juź sobie poradziłem.

To jest błąd gry , trzeba otworzyć ten trening poleceniem w konsoli – open M82_Range czy jakoś tak , niepamiętam dokładnie :cry:
VariatTHC
Dodano
22.02.2005 18:55:56
Mam wersje 2.3.0 gry.

UPDATE:

UPDATE2:
Juź sobie poradziłem.
Damianos
Dodano
21.02.2005 11:24:57
Poczytaj tutaj:
http://www.americasarmy.pl/index.php?lang=1&art=202&kat=16
Damianos
Dodano
20.02.2005 16:40:06
no tak. z jednego bugu w drugi :/// umie mi ktos wytlumaczyc dlaczego nie chce mi zaliczyc skoku spadachronowego Live Jump (ten z samolotu). pisze zeby wyladowac w kolku.ja tam kolka nie widze,jest natomiast flara na ktorej udaje mi sie wyladowac idealnie i nic!~nie zaliczone :/// mam nadzieje ze to nie jest blad taki jak w MOUT trening i robie cos zle wiec prosze o wasza pomoc ;]
M4Rt1
Dodano
17.02.2005 15:06:09
łatwo ci powiedziec dokup sobie :( niestety ale brak funduszy nie pozwala mi na dokupienie sobie ramu, chyba źe chcesz mnie dofinansować :D .
Nie chodzi tutaj jednak o mulenie ale o błędy które sie pojawiają przez które nie moge wogóle grać. Narazie dam sobie spokój z tą grą moze za jakis miesiąc wezme sie za nią ponownie.
Pozdrawiam
Damianos
Damianos
Dodano
16.02.2005 20:44:08
Damianos:
128 MB Ram ddr

To dlatego ci muli dokup sobie RAMu tak z 256 i ci nie bedzie sie scinac. Tesh mialem 128 i sie scinalo dokupilem 256 (razem 384) i loox chodzilo :D

Niestety teraz mam tylko 256 (nowy komp) ale juz nie dlugo :twisted: :twisted:
Mervin
Dodano
16.02.2005 15:44:04
Damianos:
128 MB Ram ddr
Damianos
Dodano
15.02.2005 22:23:04
Nie podam ci bo nie pamietam ostatnio gralem w to od ... jakiegos roku ale to co pamietam w ustawieniach mialem wszystko na "Ultralow" oprocz "Player Textures" (cios takiego :D ) a dokladnie ci nie powiem bo nie pamietam :?

A co do sterow to tesh nie pamietam jakie mialem jak gralem w to :? :?

Pokabinuj tam w ustawieniach

Sorki ale ci chyba nie pomoge :(

PS. Napisz lie masz RAMu
Mervin
Dodano
15.02.2005 22:16:36
Mervin masz taką samą karte graficzną jak ja, proszę cie podaj mi ustawienia do tej karty źeby gra chodziła płynnie oraz wersje sterów na których gierka bedzie smigała najlepiej. Jesli na swoich ustawieniach nie masz z nią problmu to proszę źebys mi je podał.
Dzięki za wszystko z góry

Chciałem jeszcze dodać źe mam windowsa xp sp1 i tutaj rodzi się kolejne pytanie czy gra ta lepiej działa na xp'ekach z sp2?
Damian
Damianos
Dodano
15.02.2005 22:01:34
Damianos:
Muszę przyznac ze ta gra nie jest zbytnio stabilna. Mialem wersje tej gry 2.2.0. Uslyszalem o tych bledach i postanowiłem uaktualic gierke do wersji 2.2.1. Niestety po zainstalowaniu patcha gierka sie sypnęła. Czasami kiedy chce ją uruchomic to gra wolgóle sie nie wlacza, czasami włącza sie na chwile a potem jest krytyczny błąd i samorestart, czasami gra sie uruchamia normalnie zaczynam grac i po minucie gra wychodzi do pulpitu bez źadnego błędu a czasami wychodzi do pulpitu i wyświetla sie okienko z błędem. Nie wiem o co chodzi.
Mój sprzęt to:
Geforce 2 MX 400 64MB (sterownik: 5.01.2001.1240)
128 MB Ram ddr
procesor Intel pentium 4 2.00Ghz
Tyle chyba wystarczy.
Proszę was o pomoc.
Damian

Sproboj sicagnac od nowa ale pelna wersje nie patch tak sie czesto dzieje w tej grze :D
Mervin
Dodano
15.02.2005 19:21:02
Muszę przyznac ze ta gra nie jest zbytnio stabilna. Mialem wersje tej gry 2.2.0. Uslyszalem o tych bledach i postanowiłem uaktualic gierke do wersji 2.2.1. Niestety po zainstalowaniu patcha gierka sie sypnęła. Czasami kiedy chce ją uruchomic to gra wolgóle sie nie wlacza, czasami włącza sie na chwile a potem jest krytyczny błąd i samorestart, czasami gra sie uruchamia normalnie zaczynam grac i po minucie gra wychodzi do pulpitu bez źadnego błędu a czasami wychodzi do pulpitu i wyświetla sie okienko z błędem. Nie wiem o co chodzi.
Mój sprzęt to:
Geforce 2 MX 400 64MB (sterownik: 5.01.2001.1240)
128 MB Ram ddr
procesor Intel pentium 4 2.00Ghz
Tyle chyba wystarczy.
Proszę was o pomoc.
Damian
Damianos
Dodano
15.02.2005 19:01:29
wszystko wrocilo do normy po zanistalowaniu patcha 2.2.1 i mozna bylo trafiac w te tarcze...
M4Rt1
Dodano
15.02.2005 08:18:07
Jedna z najlepszych gier ktora potrafi wciagnac :)
polecam poczytac tam znajdziecie na wszystko odpowiedzi
http://www.americasarmy.pl/index.php
ps. jak zalamujesz sie na tym treningu to juz cie widze na ostatnim special force 35 minut haosu :)
pozdro milego grania naprawde warto[/url]
marek321
Dodano
15.02.2005 02:26:24
klonpiotr:
mam taki sam problem. poruszylem go w innym temacie. ja nie moglem nawet sie zarejestrowac. nie wiem co jest z ta gra. to jakis bubel

Co do pierwszego to nie mam pojecia o co chodzi mi tam trening chodzi tylko ze padochronem sie zabijam czasem.
A co do zarejestrowania musisz zarejestrowac sie u nich na stronie w menu gry jest opcja rejestracj skad cie przenosi do stronki, i tu sie zaczynaja schody [raczej jak dla mnie] po 1 ten ich zakichany kod który tzeba przepisac szkoda ze go nie widac zbytnio, ale mniejsza o to jak sie zarejestrujesz masz dostac mejla z nikiem i kodem powinno to nastapic po 24 h jesli nie przyjdzie nic to wal jeszcze raz do rejestracji i jak ci wyskoczy ze wybrany nik jest zajety to wybierz opcje przypomnienia chasła, ja tak zrobiłem i mi działała.
ps. Gdziesz wyczytałem ze rejestracja ma problem z polskimi serwerami na ktorych macie skrzynki, najlepiej było by jak byscie podawali zagraniczna poczte na.Yahoo

sory za byki ale puzno juz a ja padam :wink:
Windolar
Dodano
15.02.2005 01:27:35
A nie trzeba przypadkiem wystrzelac całej amunicji albo przeładować broń???
Damianos
Dodano
14.02.2005 10:46:12
M4Rt1
Dodano:
13.02.2005 17:11:38
Komentarzy:
20
Strona 1 / 2