allplayer v 2.2

Zainstalowałem Allplayera v 2.2, i nie mogę otworzyć filmu w formacie dvd wyskakuje taki komunikat :

The video decoder dosen't produce line 21 ( closed captioning ) data

oraz to :

Can't render one or more stream
moze ktoś poradzi co mam zrobić.

Odpowiedzi: 1

Niedawno pojawiła nowa wersja bardzo popularnego odtwarzacza plików multimedialnych – AllPlayera. Autor przyzwyczaił uźytkowników do kolejnych testowych kompilacji wersji 2.1, pojawiające się kolejne bety, z czasem ukazywały się coraz rzadziej, ostatecznie projekt stanął na wersji 2.1 test 16 – finalnego AllPlayera 2.1 nie doczekaliśmy (choć pojawiła się, na krótko wersja przejściowa 2.1.1). Jak przekazał nam autor, Artur Majtczak, wynikało to głównie z braku czasu.

Miłośnicy tego znakomitego programu nie dali mu jednak spokoju więc temat został po długiej przerwie reanimowany z nową siłą. Autor zarzucił projekt AllPlayer 2.1 i rozpoczął nową linię aplikacji AllPlayer 2.2.x. Jak nam powiedział Artur Majtczak: ALLPlayer V2.2.X choć tego nie widać na pierwszy rzut oka, jest całkiem nowym programem opartym na nowym "silniku". Od nowa napisany "silnik" pozwolił mi na wyzbycie się bałaganu powstałego przez kilka lat tworzenia ALLPlayer'a, a takźe daje mi większe moźliwości poprawek i rozbudowy nowego ALLPlayer'a. Autor dodał równieź, źe poprzednia linia (2.1) nie będzie juź rozwijana.

Nie ma róźy bez kolców jak to zwykle bywa ;) Na nową w pełni stabilną wersję musimy poczekać, Jak dodał autor – ...z powodu przebudowy całego programu niestety część funkcji, które kiedyś działały dobrze mogą nie działać w tej chwili poprawnie, dlatego w najbliźszym czasie biorąc pod uwagę opinie uźytkowników będę starał się co najmniej raz na 2–3 tygodnie wypuszczać nową poprawioną wersję. Moźemy jednak cieszyć się z tego, źe rozwój AllPlayera nabrał nowego tempa.
maq123
Dodano
25.04.2005 23:10:19
mawik57
Dodano:
25.04.2005 21:25:14
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1