Allianz – ubezpieczenia !
Elo Witam...
Mam bardzo nietypowe pytanie zwiazane z odszkodowaniem grupowe na zycie :) w Allianz :) chodzi o to ze hmm... ci co sa obeznani w tym wsyzsktim ja troche jestem ale bardziej w takich yyy udawankach stluczeniach ale nie w powaznych sprawach chodzi o to ze hmm... zostalem "pobity" (tak napisali na karcie informacyjnej z pogotowia) i mialem rozciete czolo nad lewym lukiem brwiowym 4 szwy mi zalozyli zostala blizna...bylem na komisni (jestem ubezpieczony na 1% – 200zl) jestem ciekawy czy ktos z was mial taka sprawe wlasnie ? ile dostal i wogole ? ile procent :)... pozdrawiam !
Moze jest gdzies forum na takei tematy ? ubezpeiczenia odszkodowania ? oczywiscie polskie forum ! :)
Mam bardzo nietypowe pytanie zwiazane z odszkodowaniem grupowe na zycie :) w Allianz :) chodzi o to ze hmm... ci co sa obeznani w tym wsyzsktim ja troche jestem ale bardziej w takich yyy udawankach stluczeniach ale nie w powaznych sprawach chodzi o to ze hmm... zostalem "pobity" (tak napisali na karcie informacyjnej z pogotowia) i mialem rozciete czolo nad lewym lukiem brwiowym 4 szwy mi zalozyli zostala blizna...bylem na komisni (jestem ubezpieczony na 1% – 200zl) jestem ciekawy czy ktos z was mial taka sprawe wlasnie ? ile dostal i wogole ? ile procent :)... pozdrawiam !
Moze jest gdzies forum na takei tematy ? ubezpeiczenia odszkodowania ? oczywiscie polskie forum ! :)
Odpowiedzi: 3
fajnie ale chcialbym sie zorietowac jak wyglada odszkodowanie za blizne i za szwy ... ? moze ktos z was cos takeigo dostal ? i ile dostal ?
EL NINO:"Ile procent" zalezy wylacznie od "widzimisie" lekarza na tej komisni :wink: . Lekarz ma do dyspozycji pewna rozpietosc/zakres jesli chodzi o przyznawany uszczerbek na zdrowiu. Ma do dyspozycji powiedzmy od 3 do 10% i tym samym rozne moga byc jego "decyzje".gary:...bylem na komisni
(...)
ile procent :)
Naleźy udawać, źe coś ciebie boli lub się czegoś boisz :D
Wtedy większa kasa poleci :D
"Ile procent" zalezy wylacznie od "widzimisie" lekarza na tej komisni :wink: . Lekarz ma do dyspozycji pewna rozpietosc/zakres jesli chodzi o przyznawany uszczerbek na zdrowiu. Ma do dyspozycji powiedzmy od 3 do 10% i tym samym rozne moga byc jego "decyzje".gary:...bylem na komisni
(...)
ile procent :)
Strona 1 / 1